Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Različita: Pobunjena broj jedan u svjetskim kinima
Nastavak sa Shailene Woodley je s prvog mjesta skinuo "Pepeljugu" i u potpunosti uništio triler Seana Penna "Gunman"

"Različita: Pobunjena" broj jedan u svjetskim kinima

Pobunjena, novi film iz trilogije Različita sa Shailene Woodley u glavnoj ulozi, je u SAD-u startao s odličnih 54 milijuna dolara, a u ostatku svijeta s još 47 milijuna prema podacima na Box Office Mojo.

Odličan početak prikazivanja je bio dovoljan da s prvog mjesta skine Pepeljugu koja je prošli tjedan bila na tronu i u SAD-u i kod nas. Za usporedbu, prvi film Različita je prošle godine ostvario jednaki rezultat tako da se očekuje sličan uspjeh.

Na drugom mjestu se našla spomenuta Pepeljuga koja je dosad zaradila 253 milijuna dolara što je sasvim dobar rezultat s obzirom na manji budžet od 95 milijuna. U hrvatskim kinima se na trećem mjestu i dalje drži Smithov Fokus, na četvrtom Janko Strižić te na petom Pedeset nijansi sive (prema podacima iz Blitza).

Kao zanimljivost vrijedi istaknuti triler Gunman sa Seanom Pennom u glavnoj ulozi kojemu je ovo također bio prvi vikend prikazivanja u SAD-u i koji je zaradio mršavih 5 milijuna dolara. Tako slabi rezultat stavlja ga uz bok ovogodišnjim katastrofama kao što su Deppova komedija Mortdecai ili Jacuzzi Express 2, nastavka komedije iz 2010. godine. Gunman u hrvatska kina stiže ovaj četvrtak kada će biti zanimljivo vidjeti interes naših gledatelja.

Ovaj četvrtak, osim Gunmana, u kina nam stiže animirani film Kod kuće, povijesna sportska drama nastala u ko-produkciji Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH i Makedonije Bit ćemo prvaci svijeta te slovenska drama Inferno.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala