Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Pedeset nijansi sive' obara rekorde i prije dolaska u kina
Hrvatice potpuno izgubile kontrolu - prodano više od 20 000 ulaznica u pretpremijernoj prodaji!

'Pedeset nijansi sive' obara rekorde i prije dolaska u kina

Senzacionalnih 2, 75 milijuna ulaznica za film "Pedeset nijansi sive" prodano je do danas u pretprodaji u 39 zemalja! Svoj doprinos ovoj nevjerojatnoj brojci dala je i Hrvatska u kojoj je samo u CineStaru malo više od tjedan dana prije početka prikazivanja prodano preko 20 000 komada. Niti jedan drugi film nije se do sada uspio približiti ovom rezultatu, kako na domaćem terenu tako i u inozemstvu, pa se "Pedeset nijansi sive" već sada može pohvaliti da nastavlja zvjezdani put istoimenog književnog predloška E.L. James prevedenog na 52 jezika i s preko 100 milijuna prodanih primjeraka.

Prema svim pokazateljima brojke će do 11. veljače, kada počinju prve pretpremijerne projekcije, biti višestruko veće, a na pojedinim tržištima moguće je da će preći i čarobnu granicu od milijun prodanih ulaznica u pretprodaji. Jer ako netko to može, može "Pedeset nijansi sive".

Cijela priča vrti se oko lijepog, šarmantnog, bogatog i neobično maštovitog Christiana Greyja (Jamie Dornan). On je savršen muškarac prema mjerilima svake žene pa tako i mlade Anstasie Steele (Dakota Johnson) kojoj nije ni na kraj pameti da bi se netko takav mogao zagledati baš u nju. No, gospodin Grey ima i svoju mračnu stranu. Film "Pedeset nijansi sive" režirala je Sam Taylor-Johnson, a  u hrvatska kina dolazi na Valentinovo u distribuciji Blitz film i video distribucije.

Ulaznice u pretprodaji moguće je nabaviti ovdje.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala