Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Oprah Winfrey radi novu seriju
Popularna voditeljica će na svoju mrežu donijeti novu seriju u suradnji sa Avom DuVernay, redateljicom "Selme"

Oprah Winfrey radi novu seriju

Foto: PR Photos

Oprah Winfrey i redateljica hvaljenog filma Selma, Ava DuVernay, zajedničkim snagama stvaraju originalnu seriju za OWN: Oprah Winfrey Network, a Oprah bi se trebala pojaviti u nekoj od uloga.

DuVernay će napisati scenarij, režirati te služiti kao izvršna producentica drame koju će napraviti po uzoru na romanu Queen Sugar autorice Natalie Baszile, koja prati ženu punu duha, zajedno sa njenom kćeri tinejdžericom, koja iza sebe ostavlja svoj lagodan život u Los Angelesu te prati svoje južnjačke korijene i odlazi na farmu u Louisiani koju je nasljedila od svog nedavno preminulog oca.

Ovo će biti prvi DuVernayin televizijski angažman, ali i Oprin glumački prvijenac na njenoj vlastitoj mreži. "Jako mi se svidjela ta knjiga i odmah sam ju zamislila kao seriju na OWN-u.", rekla je Oprah. "Radnja ima teme od ponovnog stvaranja svog života, samohranog roditeljstva, obiteljskih veza i sukoba te stvaranja novih veza te vjerujem da će se naši gledatelji naći u tome.", dodala je poznata voditeljica.

DuVernay je o ideji rekla: "Od trenutka kada sam saznala za knjigu oduševila me ideja o modernoj ženi koja se bori sa vlastitim identitetom, obitelji, kulturom i odjecima povijesti. Imati mogućnost oživjeti takvu priču uz Opru za je zaista fantastično."

Oprah i DuVernay su nedavno surađivale i to na filmu Selma, koji je primio mnogobrojna priznanja među kojima je i ono najvažnije: nominaciju za najbolji film na nadolazećim dodjelama nagrada Oscar.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala