Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rose Byrne vraća se u ulogu Moire MacTaggert
Byrne je u filmu 'X-Men: Prva generacija' glumila agenticu CIA-e koja pobuđuje zanimanje Charlesa Xaviera

Rose Byrne vraća se u ulogu Moire MacTaggert

Nakon što smo nedavno saznali da će Alexandra Shipp glumiti Storm, Sophie Turner Jean Grey te Tye Sheridan Cyclopsa u filmu X-Men: Apocalypse, sada imamo i službenu potvrdu kako će se Rose Byrne vratiti u svoju ulogu Moire MacTaggert iz Prve generacije.

U intervjuu za Entertainment Weekly scenarist i producent Simon Kinberg rekao je da je MacTaggert "važan lik u filmu. Završili smo Prvu generaciju tako da je Charles obrisao njeno pamćenje vezano uz X-Mene. Oni su za nju sada samo stranci." Dodao je kako će biti i daljnjeg razvoja u odnosu između profesora Charlesa Xaviera i MacTaggert: "To je svakako jedan dubok odnos u koji smo zagrebli u Prvoj generaciji te bismo željeli malo dublje ući u njega."

Iako su detalji filma strogo čuvana tajna Kinberg je ipak otkrio kako će Apocalypse ipak biti završetak priče nekih likova iz Prve generacije. "Ovaj film je zaključak prve priče Charlesa, Erica, Raven i Hanka, koji su zapravo naši glavni likovi.", objasnio je Kinberg.

Kinberg trenutno radi na još jednom filmu o "neljudskom" timu superjunaka - novoj Fantastičnoj četvorci. Upravo on potpisuje scenarij za reboot koji se neki dan predstavio prvim trailerom. Naedavno su se pojavile i glasine kako bi se franšiza Fantastične četvorke u nekom trenu mogla susresti sa X-Men franšizom. Kinberg je na te glasine samo kratko odgovorio: "Kada bismo željeli pronaći način da povežemo Fantastičnu četvorku i X-Mene, našli bi način.", ne odbacivši mogućnost o mogućem spajanju franšiza.

No za sada je još uvijek svatko za sebe tako da X-Men: Apocalypse očekujemo 27. svibnja 2016. godine dok nam Fantastična četvorka stiže već ove godine, početkom kolovoza.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala