Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova imena u postavi filma 'Elvis & Nixon'
Colin Hanks i Alex Pettyfer pridružili se susretu Nixona i Elvisa na setu nove drame snimljene prema istinitom događaju

Nova imena u postavi filma 'Elvis & Nixon'

 U svojevrsnoj posljednjoj rundi okupljanja glumačke ekipe za dramu Elvis & Nixon, objavljena su imena glumaca koji će uprizoriti neobičnu priču iza susreta američkog predsjednika Richarda Nixona i kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja.

Film je zasnovan na istinitom sastanku koji se odvio 21. prosinca 1970. godine, na kojem je Elvis nudio predsjedniku SAD-a pomoć u suzbijanju droge. Susretu je prethodilo poduže pismo kojim je Elvis kontaktirao Nixona kako bi zatražio sastanak i iznio svoje brige na spomenutu temu.
 
 
Uz Kevina Spaceyja, koji će odglumiti ulogu Nixona, i Michaela Shannona, koji će utjeloviti Kralja, preko Hollywood Reportera saznajemo tko će se sve naći u sporednim ulogama. Dakle, na snimanju u Atlanti dvojici u naslovnim ulogama su se pridružili i Colin Hanks te Alex Pettyfer.
 
Colina Hanksa smo prošle godine gledali u izvrsnoj ulozi policajca Gusa Grimlyja u seriji Fargo, a ove godine ćete ga moći gledati u filmu No Stranger Than Love. Alex Pettyfer je ostao zamijećen u jednoj od glavnih uloga filma Čarobni Mike, a prošle godine ste ga mogli vidjeti i u ljubavnoj drami Endless Love . 
 
 
Colin Hanks odigrati će ulogu Egila Kroha, Nixonovog pomoćnika, a s druge strane stola naći će se Alex Pettyfer kao Elvisov najbolji prijatelj Jerry Schilling, koji je također sudjelovao na sastanku.
Uz njih bitne uloge će odigrati Johnny Knoxville i Tracy Letts, te Sky Ferreira i Evan Peters. 
 
Liza Johnson režira film prema scenariju na kojem su surađivali Cary Elwes, Hanala Sagal i Joey Sagal.
Film je bio u razradi još od 2011. godine, kada se uz projekt povezivalo sasvim druge filmaše i glumce, no čini se kako je sada sve sjelo na mjesto i uspješno se započelo s produkcijom.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala