Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao trailer za The Expanse
Adaptacija serije romana "The Expanse" dobila je svoju prvu video najavu, ali ne i datum premijere

Stigao trailer za "The Expanse"

Stigao je trailer za novu seriju Syfy-ja pa sada konačno možete vidjeti viziju svemira iz romana Jamesa S.A. Coreyja na malim ekranima. Slike iz serije romana The Expanse na ekrane su prenijeli Mark Fergus i Hawk Ostby, koji su pripremili i scenarij za pilot epizodu, te Naren Shankar. Ova trojka nastavit će angažman na seriji kao pisci i showrunneri

The Expanse se, dakle, bazira na seriji istoimenih romana autora Jamesa S.A. Coreyja. Pseudonim je to pod kojim se kriju dva pisca - Daniel Abraham i Ty Franck. Prvi nastavak romana izašao je pod naslovom Leviathan Wakes i bio je nominiran za prestižne nagrade Hugo i Locus 2011. godine. 
 
Radnja se odvija 200 godina u budućnosti, a za to vrijeme ljudi su uspjeli kolonizirati čitav Sunčev sustav. Kao protagoniste pratimo detektiva i brodskog kapetana koji odlaze u potragu za nestalom ženom. Josephus Miller i Jim Holden, detektiv i kapetan, nabasaju na svemirski brod koji sadrži dobro skrivenu tajnu. Najveća zavjera u povijesti čovječanstva možda će ih doći glave.
 
 
Prve dvije epizode režirao je Terry McDonough, kojeg poznajemo kao režisera 3 epizode serije Na putu prema dolje, a između ostalih i serija Crossbones te Better Call Saul.
 
Glavne uloge preuzeli su Thomas Jane kao Josephus Miller i Steven Strait kao Jim Holden, a uz njih će Florence Faivre odglumiti nestalu ženu Juliette Andromeda Mao. U ostalim ulogama nalaze se Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham, Shohreh Aghdashloo i Chad Coleman. 

Ova znanstvenofantastična priča, točnije svemirska opera, kao roman pun akcije i misterije stekao je solidnu bazu obožavatelja pa će uspjeh serije zasigurno ovisiti o kvaliteti adaptacije. Kako će biti primljena od strane publike, vidjet ćemo nakon emitiranja. Iako je datum još nepoznat, serija će biti na programu još ove godine.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala