Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao Battle Creek
Vince Gilligan i David Shore vraćaju se na male ekrane s novom policijskom dramom "Battle Creek" već u ožujku

Stigao "Battle Creek"

 Suradnju na novoj seriji Vince Gilligan i David Shore objavili su još 2013. godine, a napokon možete pogledati plodove njihovog rada u prvim isječcima iz serije Battle Creek. Ova dva kreatora hit serija Na putu prema dolje i Dr. House, svaki po svojim zaslugama, prikupili su horde sljedbenika, a njihova suradnja je od samog početka proglašena dobitnim potezom. 

Serija je snimljena prema scenariju kojeg je Vince Gilligan razradio prije kojih 10-ak godina, dok se David Shore pridružio projektu kako bi prilagodio scenarij, ali i vodio produkcijski dio serije. Štoviše, izvrsnoj ekipi pridružio se i Bryan Singer, koji se prihvatio režiranja pilot epizode. 

Radnja serije odvija se u gradu Battle Creeku, prema kojem je serija dobila i ime, a prati detektive policijske postaje čijije  praktični svakodnevni rad ograničen financijskim teškoćama.  Spasitelj stiže u obliku agenta FBI-ja Chamberlaina koji je savršen u svakom pogledu. Iskreni, iako nebrušeni detektiv Russ nema simpatija za njega, ali je prisiljen raditi zajedno s njim. Središnji konflikt serije proizlazi iz njihovog odnosa koji je sve samo ne jednostavan, a istovremeno je i odskočna daska za mnoštvo duhovitih dosjetki. Dvojica detektiva imaju vrlo različit pogled na svijet i rješavanje zločina, dok je jedan ciničan drugi je naivnijeg pristupa. 
 
 
U glavnim ulogama su Josh Duhamel kao specijalni agent Milton Chamberlain i Dean Winters kao detektiv Russ Agnew, a u policijskoj postaji Battle Creeka vidjet ćete i Janet McTeer, Kala Penna, Aubrey Dollar i Edwarda Fordhama Jr. 
 
Battle Creek će u svojoj prvoj sezoni imati 13 epizoda, a emitiranje počinje na američkom programu CBS 1. ožujka. Kako izgleda policijska serija u verziji Gilligana i Shorea pogledajte u najavi. 

M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala