Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Popunjava se glumačka ekipa za novu sezonu Farga
Novu glumačku postavu upotpunit će Patrick Wilson, Ted Danson i Jean Smart

Popunjava se glumačka ekipa za novu sezonu "Farga"

Foto: PR Photos

Patrick Wilson, Ted Danson i Jean Smart odabrani su za drugu sezonu serije Fargo, koja će premijeru imati ove jeseni. Trojac će se pridružiti već najavljenim glumcima Kirsten Dunst i Jesseju Plemonsu, koji će glumiti Peggy i Eda Blomquista.

Wilson će se naći u ulozi Loua Solversona, veterana koji se nedavno vratio iz Vijetnama (u prvoj sezoni ga je u starijoj životnoj dobi glumio Keith Carradine). Danson bi se trebao naći u ulozi Hanka Larsona, veterana Drugog svjetskog rata, šerifa okruga Rock i Louovog tasta. Smart će zaokružiti glumačku ekipu ulogom Floyd Gerhardt, matrijarha mafijaške obitelji Gerhardt, koja je preuzela kontrolu u obitelji nakon suprugove smrti.

Druga sezona Farga uključivat će i mnogobrojne gostujuće zvijezde među kojima su Nick Offerman, Brad Garrett, Kieran Culkin, Bokeem Woodbine, Jeffery Donovan i Angus Sampson.

Smještena u Sioux Falls, u južnoj Dakoti i u Luverne, u Minnesoti, druga sezona će se fokusirati na bračni par iz malog grada, najvjerojatnije onaj koji glume Dunst i Plemons, koji će se naći između dvije zaraćene mafijaške obitelji.

U nedavnom intervjuu za Entertaiment Weekly, glavni i odgovorni za seriju, Noah Hawley, pričao je o tome što obožavatelji serije mogu očekivati od druge sezone televizijske adaptacije omiljenog filma Joela i Ethana Coena:

"Opseg priče ove sezone je puno veći - tematski, što se tiče likova i same priče. Ima puno epskiji osjećaj. Uzbudljivo je. Unutar te ekspanzije i dalje se držimo onog karakterističnog tona koji ima Fargo. Osjećam da se Joel i Ethan nikad nisu ponavljali tako da bi bilo krivo da pokušamo u novoj sezoni napraviti istu stvar. Trebali bi se ugledati na njih."

Prva sezona Farga naišla je na iznimno pozitivan odjek te zaradila pet nominacija za Zlatni globus, uključujući i onu za najbolju mini seriju te najbolje glavne i sporedne glumce koje su utjelovili Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Allison Tolman i Colin Hanks.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala