Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Chris Pine o budućnosti Jacka Ryana
Glumac je otkrio kako mu je žao što nisu napravili film kako treba te sumnja u mogući nastavak

Chris Pine o budućnosti Jacka Ryana

Ako ste se nadali još pokojem filmu o Jacku Ryanu pripremite se na razočaranje, barem ako je vjerovati Chrisu Pineu, koji se ove godine našao u toj ulozi. Jack Ryan: Poziv iz sjene, posljednji od mnogih pokušaja ekranizacije omiljenih špijunskih trilera Toma Clancyja, u kinima se našao početkom ove godine te dobio mlake kritike i relativno malu zaradu.

Špijunski triler Kennetha Branagha imao je najslabije otvaranje od svih ekranizacija Jacka Ryana, zaradivši 15 milijuna dolara prvi vikend te sveukupno 135.5 milijuna dolara što je poprilično malo s obzirom na budžet od 60 milijuna dolara. Gledajući te brojke, ne čudi da studio ne hrli u snimanje nastavka.

Naslovnu ulogu u ovogodišnjem filmu ponio je Chris Pine, koji je, predstavljajući svoj novi mjuzikl Into the Woods, komentirao i mogućnost nastavka Jacka Ryana: "Ne. Mislim da nije zaradio dovoljno novaca da bi se to dogodilo. Duboko zbog toga žalim, žao mi je što to nismo napravili onako kako treba. To je fantastična franšiza i ako ne budem ja, nadam se da će dobiti peti život. Jer je super. Jako volim špijunski žanr i nadam se da će ga raditi ponovno sa dobrom pričom."

Što se tiče budućnosti lika Jacka Ryana, vjerujemo kako će s vremenom franšiza ponovno oživjeti jer Hollywood očito voli lika kojeg su prije Pinea već utjelovili Alec Baldwin, Harrison Ford i Ben Affleck. Svi prijašnji filmovi (Lov na Crveni Oktobar, Patriotske igre, Neposredna opasnost i Cijena straha) bili su veliki komercijalni uspjeh stoga nema sumnje da će se Jack Ryan kad tad vratiti.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala