Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi pogled na kadrove iz Cootiesa
Unatoč tome što još nije izašao trailer za ovaj humoristični film strave objavljene su barem prve fotografije iz filma

Prvi pogled na kadrove iz "Cootiesa"

 Zombi komedija Cooties, koju je producirao Elijah Wood, unatoč dobrim kritikama na ovogodišnjem Sundance fimskom festivalu još nije dobio svoju kino distribuciju. No, svima onima kojima je sinopsis filma zagolicao maštu stižu dobre vijesti. Unatoč nedostatku video isječaka i trailera objavljen je dobar broj fotografija iz filma.

Na ovoj horor komediji surađivali su pisci Leigh Whannell (Slagalica strave, Podmuklo) i Ian Brennan (Glee), a prema njihovom scenariju režiju su odradili Johnatan Milott i Cary Murnion.
 
 
Radnja filma se odvija u izoliranoj osnovnoj školi u kojoj izbija epidemija čije su žrtve učenici.
Elijah Wood se nalazi u glavnoj ulozi Clinta, učitelja na zamjeni i nadobudnog pisca koji se netom vratio u svoj rodni gradić.
Među školskim učiteljima nalazi se i njegova osnovnoškolska simpatija Lucy. Kada je Clint vidi rasplamsa se stara zatreskanost, ali na njegovu žalost ona je već u vezi i to s dosadnjikavim učiteljem tjelesnog Wadeom.
 
 
Ipak, romansa nije središnji dio filma, već borba učitelja protiv zaražene zombi djece. Zaraza započinje s pokvarenom piletinom koju pojede jedna od učenica i u divljačkom napadu odgrize dio lica razrednog nasilnika.
Ljubitelji krvoločnijih filmova trebali bi biti zadovoljni jer izuzev trenutaka u kojima učitelji bježe od malih zombija filmu ne manjka ni brutalnijih scena.
 
 
U glavnim ulogama se nalaze već spomenuti Elijah Wood, zatim Rainn Wilson u ulozi Wadea i Allison Pill kao Lucy. Uz njih, u filmu glume i Jack McBrayer te Jorge Garcia. 
 
 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala