Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mario Petreković pobjednik prve sezone showa Tvoje lice zvuči poznato!
Iako nije pobjedio kao Tina Turner, tim nastupom je ušao u povijest zabavnog programa

Mario Petreković pobjednik prve sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato"!

Foto: Nova TV

Zabavna emisija Tvoje lice zvuči poznato jučer je privela kraju svoju prvu sezonu u kojoj je pobjedu odnio Mario Petreković!

Bio je Beyonce, Jim Morrison, Tina Turner, Alka Vuica, Dino Dvornik, Ricky Martin, Doris Dragović, Andrea Bocelli, Lionel Richie, Let 3, Maroon 5, a pobjedu je odnio kao Bruno Mars s pjesmom Treasure.

Nakon 12 tjedana proživljenih u 12 različitih likova, izvanrednih izvedbi, pohvala i aplauza, sada već okrunjeni kralj transformacija dokazao je kako je apsolutni profesionalac improvizacija. Kako je izjavio, prije ovog showa, Mario Petreković nije ni sam bio svjestan što sve može sa svojim glasom, a posebice su ga iznenadile transformacije u ženski spol nakon čega je sam zaključio: "Uživao sam biti žena!"

Dobitnicu sedam Grammyja, Rihannu, utjelovila je Vanda Winter s pjesmom S&M, Giuliano je utjelovio legendarnog Lennyja Kravitza s pjesmom Are You Gonna Go My Way, a Baby Dooks nabacio je imidž djevojke iz susjedstva, Katy Perry, s pjesmom California Girls.

Kandidati koju nisu ušli u finale nastupili su u duetima: Ronald Braus i Jasna Palić Picukarić kao Dino Merlin i Ivana Banfić s pjesmom Godinama te Andrea Andrassy i Minea kao grupa Wham sa svevremenskom pjesmom Last Christmas.

Gledatelje su oduševili i Rene Bitorajac kao John Travolta i Igor Mešin kao Olivia Newton John (pjesma iz kultnog Briljantina) te koreograf Igor Barberić u ulozi Grincha s pjesmom Jingle Bell Rock.

U ime Nove TV, Mario je donirao 40 tisuća kuna koje je otišlo u udrugu Društva osoba s invaliditetom Zvijezdice iz Gunje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 1
    100001199294263 danita pearl juric @ 22.12.2014. 11:27

    Mario P. je pokazao da je multi Talent.Svaka Njegova izvedba bila je Perfektna!!!

    Zasluzia je Popjedu! Iako su drugi isto bili Fantasticni,narocito Baby D. i moj Dalmos Giuliano!

    Covik je uvik bia lip,Talentiran, Sarmantan i sa Fantasticnim Glason! Bravo Djuka! Tvoja Pisma "Jugo"

    me je fazcinirala i uvik uzivan kad je cujen!!

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala