Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže film Vatra i led
Sony Pictures i Robert Rodriguez udružit će snage u remakeu animiranog filma legendarnog Franka Frazette

Stiže film "Vatra i led"

Sony Pictures u pripremi ima novu potencijalnu franšizu. Robert Rodriguez režirat će filmsku verziju animiranog filma Vatra i led iz 1983. godine. Film će biti Rodriguezov hommage njegovom prijatelju, legendarnom animatoru Franku Frazetti, na čijim su djelima Frazetta i Ralph Bakshi temeljili taj originalni film.

S obzirom na nevolje s kojima se trenutno bori Sony (otkazivanje filma Najluđi intervju nakon niza hakerskih napada na studio koji su kulminirali nedavnom prijetnjom na dvorane koje će prikazivati film) ovo je za njih sada velik potez jer se nadaju kako će uspjeti, zajedno sa Rodriguezom, napraviti fantastičnu avanturističku franšizu inspiriranu Frazettinim djelima.

U originalnom filmu iz 1983. maleno selo uništeno je kada je zli Gospodar Leda Nekron na njih pustio glečer. Jedini preživjeli je mladi ratnik Lern koji se zaklinje na osvetu no prvo kreće spasiti Teegru, kćer dobrog kralja koju je oteo zli Nekron.

Rodriguez ovaj projekt namjerava napraviti u čast Frazetti, kao što je i Sin City bio napravljen u čast umjetničkog stvaralaštva Franka Millera. Frazetta je svoj trag ostavio likovima poput Conana Barbarina, koji je za mnoge obožavatelje najbolja verzija junaka i njegovog svijeta.

Rodriguez je rekao kako su već u potrazi za nekim tko će im napraviti scenarij te ukoliko scenarij bude gotov kroz narednih nekoliko mjeseci, predprodukcija bi mogla započeti već krajem proljeća ili početkom ljeta 2015. godine.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala