Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Neil Gaiman želi Toma Hiddlestonea za Sandmana
"Benedict Cumberbatch bio je savršen za Sandmana, no Tom Hiddleston je još uvijek u igri", rekao je Gaiman

Neil Gaiman želi Toma Hiddlestonea za Sandmana

Strip Sandman Neila Gaimana jedan je od posljednjih kulturološki utjecajnih stripova koji će se pojaviti na velikim ekranima. Na adaptaciji Sandmana uz Gaimana rade David S. Goyer i Joseph Gordon-Levitt, a Gainman je otkrio koji je njegov odabir glumca koji bi trebao utjeloviti Morpheusa.

"Zanimljiva je to stvar s Morpheusom. To je ono kad gledaš okolo i pomisliš 'Ova bi osoba bila fantastična' i onda prođe vrijeme.", rekao je Gaiman za The RadioTimes. "U nekom periodu bi Johnny Depp bio savršen Morpheus no on je sad prestar i to je u redu. Mislim da sam prvi put vidio Benedicta Cumberbatcha u ulozi Sherlocka Holmesa i pomislio 'wow, ovo je savršeni Morpheus'. I fanovi su vjerojatno pomislili isto s obzirom da su odmah počeli objavljivati fan-art, kombinirajući njih dvojicu."

No nakon što je Cumberbatch pristao na ulogu Doctora Strangea, postao je nedostupan no Gaiman već ima drugog Britanca na umu: "S druge strane Tom Hiddleston je i dalje opcija! I iskreno, što se mene tiče, bilo tko tko zvuči kao Britanac i ima izražajno lice bi to mogao odraditi."

Za produkciju i režiju filma zadužen je Joseph Gordon-Levitt, u kojeg Gaiman ima potpuno povjerenje da će napraviti kvalitetan film. Na scenariju, uz Gaimanovu pomoć, radi David S. Goyer, čovjek zadužen za filmove Batman: Početak i Čovjek od čelika te seriju Constantine. Kada bismo mogli očekivati izlazak filma još uvijek nije poznato s obzirom da još ni sam scenarij nije u potpunosti završen.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala