Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U finalu emisije Tvoje lice zvuči poznato gostuje Severina
11 tjedana su bili najveće legende domaće i svjetske glazbene scene, a sad je vrijeme da između 4 zvijezde odaberemo najsjajniju!

U finalu emisije "Tvoje lice zvuči poznato" gostuje Severina

Foto: Nova TV

Finalisti showa Tvoje lice zvuči poznato Baby Dooks, Vanda, Giuliano i Mario u velikom finalu izvest će svoje posljednje nastupe u kojim ćemo ih zadnji put vidjeti u nevjerojatnim transformacijama.

Gostujuća članica žirija bit će Severina, a kako će ocijeniti finaliste tek ćemo vidjeti. "Bit ću stroga, pravedna i najljepša, mada će mi to biti teško pored Sandre, Tome i Gorana", komentirala je Severina svoju ulogu.

"Bio je ovo jedan fantastičan put za sve nas. Cijeli show je otišao puno dalje no što smo svi očekivali" , prokomentirao je Tomo 11 emisija showa. Sandra je izjavila da joj je žao što se bliži kraj te dodala da će joj nedostajati ovaj svijet mašte i igre.

Maria ćemo vidjeti u ulozi Brune Marsa (Treasure), Baby Dooksa kao Katy Perry (California Gurls), Vandu kao Rihannu (S&M), a Giuliana kao Lennyja Kravitza (Are You Gonna Go My Way). Žiri će ovaj put dodjeljivati ocjene od 8 do 12, a natjecatelji će prema ukupnom redoslijedu do finala, dobiti startne bodove – 7 za Marija koji je najbolje plasirani finalist (ukupno 482 boda), 6 za Vandu (438 bodova), 5 za Baby Dooksa (424 bodova) i 4 za Giuliana (399 bodova).

Svi natjecatelji i ovaj put će dobiti priliku dodijeliti po 5 bodova najboljem finalistu i tako sudjelovati u odabiru pobjednika showa.

Ostali natjecatelji nastupit će ove nedjelje revijalnom tonu, i to kao dueti. Andrea i Minea nastupit će kao Wham, a Jasna i Ronald transformirat će se u Ivanu Banfić i Dinu Merlina. Bit će zanimljivo vidjeti u koga će se ovaj put transformirati i voditelji showa Igor Mešin i Rene Bitorajac.

Finalna emisija donosi i brojna iznenađenja, a među njima je i zajednički nastup svih kandidata na pjesmu Božić dolazi. Također, vidjet ćemo i točku koreografa i plesnog trenera showa Igora Barberića koji će sa svojim plesačima izvesti Jingle bells Rocks u kojoj ćemo ga prepoznati u ulozi Grincha.

Ne propustite veliko finale showa Tvoje lice zvuči poznato ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala