Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Završeno snimanje Ant-mana
Posljednjom klapom na snimanju "Ant-mana" Marvelova Faza 2 gotovo je okončna, a možda uskoro vidimo i prve snimke

Završeno snimanje "Ant-mana"

 Sinoć u Atlanti po lokalnom vremenu pala je posljednja klapa na snimanju još jednog filma iz Marvelovog svemira, a riječ je o filmu Ant-man. Ant-man je službeno završio snimanje, a informaciju je na Twitteru objavio redatelj Peyton Reed. 

Njegovu objavu na Twitteru popratila je slika sa skicom Ant-mana uz riječi - To je to! Snimanje Ant-mana je sada završeno. Mravi su napustili zgradu. Nastavite nas pratiti...- Reed se oprostio od snimanja. 
 
Završetkom snimanja na lokacijama u San Franciscu i Atlanti u SAD-u, okončana je druga faza u planu snimanja Marvelovih filmova o superjunacima.
Nakon nekoliko burnih mjeseci s izmjenama redatelja, ali i dopunama u senariju Ant-manu još preostaje postprodukcija. 
 
Iz faze 2 preostaje nam vidjeti film Avengers: Age of Ultron koji će biti u kinima od 1. svibnja i nedavno je popraćen trailerom, a ako bude sreće, i sudeći po misterioznom tweetu, ni na Ant-manov trailer nećemo čekati još dugo. 
 
U glavnoj ulozi Ant-mana vidjet ćemo Paula Rudda, superjunaka koji ima sposobnost smanjivanja uz istovremeno iznimno povećanje snage. Uz njega Michael Douglas glumi znanstvenika Hanka Pyma, Ant-manovog mentora. Udruženi, njih dvojica moraju sačuvati tajnu iza tehnologije odijela kojeg Ant-man nosi, ali i spektakularnom pljačkom moraju spasiti svijet. 
 
U filmu također glume Evangeline Lilly, Michael Pena, Corey Stoll, Judy Greer, David Dastmalchian, John Slattery i Bobby Cannavale
Premijera Ant-mana u svjetskim kinima zakazana je 17. srpnja 2015. godine.
 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala