Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čudesna fizička transformacija Jakea Gyllenhaala
Objavljena fotografija iz novog filma Jakea Gyllenhaala, sportske drame "Southpaw", potpuno će vas iznenaditi

Čudesna fizička transformacija Jakea Gyllenhaala

 Iznenađujuća fotografija Jakea Gyllenhaala je preplavila internetske portale, a da povjerljivi izvori ne tvrde da je to upravo ovaj poznati glumac ne biste ga prepoznali. 

Nije ovo prvi puta da se glumac u potpunosti posvetio ulozi i žrtvovao svoj fizički izgled, no slike Jakea Gyllenhaala su zasigurno jedne od najnevjerojatnijih. Uistinu je bilo šokantno vidjeti Christiana Balea Nestajanju ili Matthewa McConaugheyja u Dobrim dilerima iz Dallasa nakon ekstremnog gubitka kilaže, no Gyllenhaal izgleda stubokom drugačije, a crte lica su mu neprepoznatljive. 
 
Enormnoj fizičkoj promjeni kojoj se podvrgao bio je cilj da poveća mišićnu masu, kako bi vjerno prikazao profesionalnog sportaša, štoviše boksača. Uporni rad i trud se uistinu isplatio, kao što možete vidjeti na fotografiji koju je ekskluzivno nabavila stranica Deadline
 
 
Naravno, ne treba ni posebno naglašavati, jer su paralele povučene već bezbroj puta, kako ovakva posvećenost ulozi i velike fizičke transformacije koje su neki glumci poduzeli često rezultiraju ne samo nominacijama za Oscara već i osvajanjem iste nagrade. Primjerice, na takav način su Oscara (u prestižnoj nagradi za najboljeg glavnog glumca) zaslužili Matthew McConaughey u spomenutom filmu Dobri dileri iz Dallasa i Charlize Theron za Čudovište iz 2004. godine. Naravno, ova poveznica  ne isključuje i njihovo glumačko umijeće. 
 
Film Southpaw je sportska drama koju režira Antoine Fuqua i čiji scenarij je napisao Kurt Sutter.
Središnji dio priče o iskupljenju i osobnoj tragediji je utjelovio Jake Gyllenhaal u ulozi boksača. Glavna radnja filma prati izniman uspjeh boksača imena Billy “The Great” Hope, koji mukotrpno postiže svoj cilj, ali na štetu svog privatnog života.
 
Uz Jakea Gyllenhaala u filmu ćete gledati i Rachel McAdams, Naomie Harris, Foresta Whitakera, Victora Ortiza, Tyresea Gibsona i Miguela Gomeza.
 
Film za kojeg je Jake Gyllenhaal trenirao poput pravog boksača, nerijetko i po dva puta dnevno, u kinima se očekuje tek tijekom iduće godine. Do tada ostaje nam radovati se novim informacijama i fotografijama sa seta. 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala