Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dobre vijesti za fanove Snježnog kraljevstva
Idina Menzel potvrdila snimanje 6-minutnog kratkog filma i druge uzbudljive planove za "Snježno kraljevstvo"

Dobre vijesti za fanove "Snježnog kraljevstva"

 Prošlogodišnji apsolutni kino hit i animirani film koji je potukao sve postojeće rekorde unutar žanra, Snježno kraljevstvo, ipak će dobiti svoj nastavak. 

Disneyjeva želja za snimanjem nastavka ne iznenađuje kada znamo da je film na svjetskim kino blagajnama zaradio više od 1, 3 milijarde dolara i time postao animirani film s najvećom zaradom u povijesti animiranih filmova. Uz brojne male i velike obožavatelje, film je pobrao i mnogobrojne nagrade među kojima su najdojmljivija dva Oscara, jedan za najbolji dugometražni animirani film a drugi za najbolju izvornu pjesmu. 
 
 
U ne baš neočekivanom obratu, nakon odbacivanja mogućnosti snimanja nastavka, najpoznatiji član snježne postave Idina Menzel je u intervjuu s novinarima otkrila da se ipak priprema nastavak. 
 
Idina Menzel, koja je posudila svoj glas glavnom liku filma Elsi, u razgovoru s Telegraphom potvrdila je sumnje i obradovala sve vjerne obožavatelje. Osim mjuzikla, koji će se odvijati na pozornicama brojnih kazališta, u pripremi je i 6-minutni kratki film te, kao najbitnije, novi dugometražni film o Elsi i njezinoj sestri Anni. 
Iako ona sama neće sudjelovati u kazališnoj izvedbi, dio je svih ostalih planova koji će nam donijeti još priča iz snježnog kraljevstva. 
 
Što se tiče 6-minutnog kratkog izdanja, ono će se prikazivati na Božić u još nedefiniranim izabranim kinima. Ova kratka poslastica priprema se pod naslovom Frozen Fever, a radnja će se odvijati tijekom Annine rođendanske proslave.
 
Na detaljnije informacije o nastavku Snježnog kraljevstva trebat će još sačekati, jer je film još u samim začetcima, a ideje za film se još razrađuju.

M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala