Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ulaz u Jurassic World neće biti CGI, kaže redatelj
Colin Trevorrow je objasnio zašto je u traileru ulaz u park ispao toliko nerealan te zašto su napravili novog dinosaura

Ulaz u Jurassic World neće biti CGI, kaže redatelj

Čim je prošli tjedan izišao teaser trailer za Jurassic World, odmah su pale kritike na račun ulaznih vratiju u park koja ne izgledaju nimalo realno, a izlaskom trailera strahovi su potvrđeni, a pažnju je privukao i glavni neprijatelj u filmu, genetički stvoreni dinosaur.

Osim navedenih 'nelogičnosti', većina službene najave puna je CGI tehnike koja ne izgleda nimalo uvjerljivo, na što je rečeno kako je film tek u post-produkciji te da ima vremena da se cijeli materijal bolje sredi do izlaska u kina. Podsjetimo se kako su vrata izgledala u originalu:

No, obožavatelji Jurskog parka odlučili su na Twitteru priupitati redatelja Colina Trevorrowa zašto su jedan od bitnijih detalja morali napraviti računalno, na što im je on odgovorio da je to samo za potrebe trailera te da ćemo u filmu vidjeti prava vrata, od pravog drva, betona i čelika.

Redatelj je kasnije za časopis Empire otkrio još neke detalje, tipa zašto su odlučili predstaviti genetički stvorenog dinosaura i to kao glavnog neprijatelja i središte cijele priče:

"Postoji mnogo dinosaura koje smo mogli staviti u ovaj nastavak, a koji nisu bili u dosadašnjim filmovima. Nova vrsta je tu da s njom možemo ispričati jednu novu priču o Jurskom parku. Pred nama su čudesna bića koja su prije nekoliko milijuna godina hodala Zemljom, a to opet nije dovoljno, ljudi opet žele još, žele zaraditi što više. Stručnjaci su željeli nešto veće i jače od T-Rexa, a to su i dobili."

Kako stvarno izgleda novi, genetički stvoreni dinosaur te hoće li ulaz u Jurski svijet izgledati bolje nego u traileru, vidjet ćemo sredinom sljedeće godine kad Jurassic World dolazi u kina (12.6.2015.).

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala