Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkrivene novosti o nastavku Blade Runnera
Harrison Ford bi se trebao pojaviti i u nastavku no redateljsku palicu ovoga puta neće držati Ridley Scott

Otkrivene novosti o nastavku Blade Runnera

Foto: PR Photos

Ridley Scott se čini kao jedan od onih likova koji nikada neće prestati snimati filmove. Još nije ni objavljen njegov novi film Exodus: Gods and Kings, a on već radi na novom projektu, filmu The Martian koji se temelji na popularnoj knjizi Andyja Weira.

No čini se kako nastavak Blade Runnera, o kojem se priča već godinama, ipak neće režirati on. U intervjuu za Variety Scott je rekao kako će redateljsku palicu nastavaka prepustiti drugom filmašu no nije otkrio kome. Scott je do sada nadgledao razvoj scenarija, radeći zajedno sa Hamptonom Fancherom, jednim od autora originalnog Blade Runnera.

"Dugo smo razgovarali o tome kako bi trebalo biti i dogovorili se oko priče sa tri čina i sve će imati smisla u odnosu na prvi dio.", rekao je Scott. Na pitanje o angažmanu Harrisona Forda rekao je: "Harrison je veliki dio ovog filma no radnja filma se više bavi njegovim traženjem: on tek dolazi u trećem činu."

Čini se kako je to sad već postao trend kod zakašnjelih nastavaka: Tron: Nasljedstvo se bavio potragom za davno izgubljenim Flynnom; Star Wars: The Force Awakens se djelomično bavi potragom za davno izgubljenim Lukeom Skywalkerom i sada Ridley Scott otkriva da će se nastavak Blade Runnera fokusirati na potragu za Rickom Deckardom.

Međutim, na nastavak kultnog filma pričekat ćemo još neko vrijeme jer sa produkcijom kreću kada The Martian ugleda svjetlo dana, dakle tek krajem sljedeće godine. Ove nas godine još očekuje film epskih razmjera Egzodus: Bogovi i kraljevi koji u naša kina stiže 18. prosinca.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala