Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte Oliviju Thirlby u traileru za 'Red Knot'
Neobična ljubavna drama s Olivijom Thirlby i Vincentom Kartheiserom odvija se u potpunoj izolaciji Antartike

Pogledajte Oliviju Thirlby u traileru za 'Red Knot'

Drama Red Knot je nesvakidašnji film koji zaslužuje pažnju publike iako je sam film poprilično nedostupan širokoj publici. Naime, za sada je film imao samo dva prikazivanja, i to oba na festivalima u SAD-u, a daljnja distribucija se ne nazire. No, ovo neobično ostvarenje zaslužuje predstavljanje, pogotovo nakon objavljivanja trailera na Internetu što je probudilo nade gledateljima širom svijeta. 
 
Filmu je trebalo dugo da ugleda svjetlo dana i odmakne se s montažnog stola, a polagani start nastavljen je i u postprodukciji. Materijal za film snimljen je još prije 5 godina i od tada su snimke bile u zahtjevnom postprodukcijskom procesu. 
 
 
Film je u potpunosti snimljen na brodu ploveći između Antartike i Argentine, a mnoge scene zadivljujuće prirode dospjele su u konačnu verziju filma, a dio ovih magičnih scena vidljiv je i u traileru. 
 
Sama radnja filma odvija se upravo u brodu na Antartici i prati razvoj zategnutih odnosa između dvoje mladih supružnika. Oni se nađu na tom putovanju potaknuti impulsom da ožive svoj brak zakašnjelim medenim mjesecom, no zategnuti odnosi postaju još očitiji u skučenim prostorijama izoliranog broda. 
 
 U režisersku stolicu zasjeo je Scott Cohen koji je također napisao i priču prema kojoj je snimljen film. Scottu Cohenu je ovo ne samo prvi redateljski posao već i debitantski proboj u svijet filma. 
 
U glavnim ulogama supružnika su Olivia Thirlby i Vincent Kartheiser, a uz njih moći ćete vidjeti i Billyja Campbella. Oliviju Thirlby mogli ste zamijetiti u filmovima Juno i New York, volim te, a Vincent Kartheiser je jednu od najprepoznatljivijih uloga ostvario u seriji Momci s Madisona.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala