Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Matt Smith i Natalie Dormer skupa na velikom ekranu
Matt Smith se pridružio Natalie Dormer u filmu "Patient Zero" Oscarom nagrađenog redatelja Stefana Ruzowitzkyja

Matt Smith i Natalie Dormer skupa na velikom ekranu

 Pandemija dosada neviđenih razmjera prohujala je Zemljom te iza sebe ostavila razorenu ljudsku rasu. Zaraženi ljudi pretvaraju se u nasilna stvorenja, a samo manji dio ljudske populacije je ostao netaknut zarazom. Premisa je to novog filma poznatog i nagrađivanog redatelja Stefana Ruzowitzkog.

Naslov filma  - Patient Zero, prozlazi iz glavne niti radnje, u kojoj jedan čovjek posebnih sposobnosti odluči pronaći nultog pacijenta, odnosno izvorište zaraze. Naime, on jedini razumije novi jezik kojeg su zaraženi razvili, a ta ga sposobnost stavlja na čelo skupine preživjelih i u središte misije za pronalazak lijeka.
 
Film, za čiji scenarij se pobrinuo Mike Le, trenutačno se nalazi u procesu pretprodukcije. Cijela glumačka ekipa nije još najavljena, ali izbor glavnih glumaca razveselit će neke od najvjernijih obožavatelja popularnih serija Igra prijestolja i Doctor Who.
Naime, u glavnim ulogama naći će se Matt Smith i Natalie Dormer.
 
 
Ako je po čemu austrijski redatelj i scenarist Stefan Ruzowitzky poznat onda je to po raznolikosti žanrova unutar kojih može stvarati izvrsne filmove.
 
Međunarodnu pažnju privukao je filmom Anatomija iz 2000. godine i Frankom Potente u glavnoj ulozi, a nakon što je osvojio Oscara za najbolji strani film 2008. godine s filmom Krivotvoritelji Stefan Ruzowitzky se pozabavio obiteljskom komedijom Vještica Lilli. Godine 2012. režirao je kriminalistički triler Deadfall s Ericom Banom i Oliviom Wilde u glavnim ulogama, no ovo ostvarenje nije privuklo previše pažnje.
 
Film o globalnoj pandemiji, koji žanrovski sjedi između horora i znanstvene fantastike, u Ruzowizkyevim raznovrsnim rukama izgleda kao odličan izbor.
 
Kada navedenim zanimljivostima pridodamo Matta Smitha i Natalie Dormer kao protagoniste filma, glumce koji zauzimaju središnja mjesta u dva velika fandoma – Doctor Who i Igra prijestolja, dobit ćemo film koji će definitivno razbuktati interes publike.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala