Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Adaptacija 'The Standa' u 4 nastavka!
Ekranizaciju ključnog djela Stephena Kinga predvodit će redatelj ovogodišnjeg hita 'Krive su zvijezde', Josh Boone

Adaptacija 'The Standa' u 4 nastavka!

 Obožavano djelo Stephena Kinga, The Stand, do sada je bilo nesavladiva planina. Unatoč velikoj želji mnogih filmaša da ovu opsežnu postapokaliptičnu priču prenesu na velike ekrane, to im za sada nije pošlo za rukom. 

 
Na redateljskim stolicama izmijenilo se mnoštvo potencijalnih filmaša, od Paula Greengrassa, Scotta Coopera do Bena Afflecka. Konačno, ranije ove godine, na scenu je stupio Josh Boone, nova redateljska zvijezda koja je svoj nagli uspjeh zaslužila filmom Krive su zvijezde. Josh Boone je istovremeno zadužen za scenarij i za režiju Kingovog omiljenog romana. 
 
Već nekoliko godina Warner Bros pokušava pronaći idealan način za adaptaciju The Standa, a čini se kako su sada pronašli pravi recept.
Iako je studio zatražio od Josha Boonea da pripremi scenarij za samo jedan cjelovečernji film, što je ovaj i izvršio pripremivši scenarij za trosatni spektakl, Warner Bros se u konačnici odlučio za malo ambiciozniji potez. 
 
Naime, u razgovoru s novinarima tijekom Kevin Smithovog podcasta Babble-On Josh Boone je objavio kako se studio odlučio pretvoriti ovu filmsku adaptaciju u franšizu. Kako bi ostali vjerni opsežnom djelu Stephena Kinga, The Stand će imati čak 4 nastavka. 
 
Boone je najavio početak produkcije u proljeće do kada će napisati scenarij za prvi od četiri filma koji će bazirati na već pripremljenom materijalu. 
Iz Warner Brosa "The Stand" su nazvali Kumom postapokaliptičnih trilera, a ukoliko ova verzija dospije do svoga cilja ne dvojimo kao će opravdati taj naziv.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala