Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bill Cosby ostaje bez svih angažmana nakon optužbi za silovanje
Sumnja na poznatog komičara povećala se nakon što je Associated Press objavio video u kojem izbjegava govoriti o toj temi

Bill Cosby ostaje bez svih angažmana nakon optužbi za silovanje

Sa svakom novom optužbom za silovanje i zlostavljanje protiv Billa Cosbyja, poznati komičar polako ostaje bez svih partnera, piše Hitfix.

Dan nakon što je supermodel Janice Dickinson izjavila da ju je Cosby silovao 1982. godine, Netflix je prekjučer odgodio premijeru specijala Bill Cosby 77, napravljenom u čast njegovog 77. rođendana. TV Land je imao namjeru reprizirati klasik Cosby Show tijekom blagdana, a nakon iznijetih otpužbi odmah su odustali.

NBC, koji je Billa Cosbyja planirao vratiti na male ekrane s novim pilotom, jučer je također potvrdio da su odustali od svih planova koje su imali s njim. Novi Cosby show predsjednica NBC-a Jennifer Salke u srpnju je opisala ovako:

"To će biti multigeneracijski obiteljski show , Billove kćeri s muževima i djecom, u kojem će svi biti jednako važni. Bill Cosby glumi glavu obitelji te ponovno dijeli mudrosti o vezama, roditeljstvu i životu općenito. Klasični obiteljski sitcom."

Dosad je ukupno pet žena iznijelo optužbe protiv Cosbyja, a najstariji slučaj je onaj Joan Tarshish koja je rekla da ju je glumac drogirao i silovao u dva navrata 1969. godine.

Associated Press je ranije ovaj mjesec objavio video s intervjua od 6.11. u kojem je Bill Cosby na pitanja o optužbama samo govorio da nema ništa za komentirati, a na kraju se može vidjeti koliko ga je tematika potresla.

Bill Cosby (zasad) i dalje nema komentara.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala