Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Julia Roberts i George Clooney ponovno skupa na velikom ekranu
Filmu "Money Monster" pridružili su se slavni glumci Julia Roberts i George Clooney te mlada zvijezda Jack O’Connell

Julia Roberts i George Clooney ponovno skupa na velikom ekranu

 Wall Street drama pod redateljskom palicom poznate holivudske glumice Jodie Foster, Money Monster, potiho je okupila svoju glavnu glumačku ekipu. 

 
Što se tiče novog trilera, Money Monster prati priču o televizijskoj zvijezdi Leeju Gatesu koji u svojoj emisiji dijeli financijske savjete za ulaganje na burzi. Kada njegovi savjeti odvedu Kylea u propast, ovaj se odluči Gatesa uzeti za taoca tijekom televizijskog prijenosa. Cijela zemlja budno gleda ovaj neplanirani reality show dok tv zvijezda i njegova producentica pokušavaju razriješiti situaciju s otmičarem. 
 
Popularnu, ali iskvarenu televizijsku zvijezdu Leeja Gatesa glumit će George Clooney, dok će njegova producentica biti Julia Roberts, a otmičara na izmaku svojih snaga odglumit će Jack O’Connell. 
 
Prvi puta nakon Oceanovih 11 Julia Roberts i George Clooney zajedno će zasjati na velikom platnu. George Clooney trenutačno u planu ima još dva filma,  Hail, Caesar! i Tomorrowland, a Juliju Roberts ćemo gledati u remakeu filma Tajna u njihovim očima
 
Mladi Jack O’Connell bio je napoznatiji po svojoj ulozi u britanskoj seriji za mlade Nabrijani, a da njegov glumački talent sadrži i raspon emocija neophodan za ulogu u ovakvoj drami, odnosno trileru, pokazuju njegove odlične uloge u britanskim filmovima Ovo je Engleska i Pravila preživljavanja

Kao zvijezda u usponu sudjelovao je na povijesnom akcijskom spektaklu 300: Uspon carstva, a prašinu je zasigurno podigao kada je dobio glavnu ulogu u drami redateljice Angeline Joli Unbroken.
Unbroken (Nesalomljivi) u našim kinima možete gledati od 8. siječnja 2015. godine, dok Money Monster još nema svoj službeni datum premijere. 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala