Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kako iskoristiti tuđu slavu za vlastitu promociju?
Trailer za film "Old Fashioned" nije privukao veliku pažnju pa se redatelj odlučio iskoristiti marketing "50 nijansi sive"

Kako iskoristiti tuđu slavu za vlastitu promociju?

Pomoću neobičnog trailera objavljenog jučer, maleni nezavisni film temeljen na vjeri pokušava pojačati publicitet oko svog filma uspoređujući se sa filmom 50 nijansi sive, koji je baš danas također izbacio novi trailer. U Universalovom filmu očekuje se eksplicitna erotika te sam po sebi nema nikakve veze sa kršćanstvom.

No Old Fashioned, film koji se vrti oko tipa koji je pronašao Isusa te želi iskusiti pravo starinsko udvaranje sa djevojkom slobodnog duha, iskoristio je marketing 50 nijansi jer u kina također stiže na Valentinovo sljedeće godine te na neki način daje alternativu onima za koje je 50 nijansi ipak malo preeksplicitne tematike.

Trailer za Old Fashioned izašao je prije više od mjesec dana no nije privukao veliku pažnju stoga je redatelj, scenarist i zvijezda filma Rik Swartzwelder odlučio snimiti uvodni komentar u kojem se uspoređuje sa 50 nijansi: "Očito je da odmjeravamo snage sa 50 nijansi. Ne samo da odmjeravamo snage nego se borimo protiv glavnog školskog nasilnika te ćemo najvjerojatnije završiti na podu sa razbijenim nosom... Ljubav i romantiku je stvorio Bog i napravljene su da vode ka braku i fizičkoj intimnosti... Nemoguće je ne vjerovati da duboko u sebi zapravo ne želimo slaviti nešto više od 50 nijansi."

"50 nijansi donosi kratkotrajno uzbuđenje dok je Old Fashioned dugotrajna alternativa.", rekao je producent Nathan Nazario. Hoće li takav marketing pomoći filmu da postigne uspjeh vidjet ćemo u veljači sljedeće godine.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala