Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Započela postprodukcija za Warcraft!
Snimanje filma prema jednoj od napopularnijih RPG igara je završeno pa su publici službeno predstavljeni likovi, plakati i drugi detalji filma

Započela postprodukcija za "Warcraft"!

 Dugi put se nalazi iza filma Warcraft, a iako je film konačno završio svoju produkciju, odnosno svi elementi filma su snimljeni, još ga očekuje dugotrajni proces zahtjevne postprodukcije. 

Obožavatelji računalne igre World of Warcraft, jedne od najpoznatijih i najigranijih MMORPG igara na svijetu, dugo su iščekivali ovu filmsku adaptaciju.
Redatelj koji će ovaj opsežan mitološki svijet donijeti na filmska platna je Duncan Jones, poznat kao redatelj i scenarist. U njegovom opusu nalaze se izvanredni filmovi poput filma Mjesec iz 2009. te Izvorni kod iz 2011. godine.
 
Veliko predstavljanje Warcrafta održalo se pred prepunom dvoranom revnih obožavatelja na BlizzConu, točnije na konvenciji fanova World of Warcrafta. Iako su prisutni fanovi dobili priliku zaviriti u neke kadrove filma, za širu javnost se snimke još drže u strogoj tajnosti. Za sve one koji nisu mogli prisustvovati konvenciji stižu dobre vijesti jer je najava filma popraćena mnoštvom detalja i pokojim filmskim plakatom.
 
Film je osmišljen kao priča o postanku glavnog sukoba koji se odvija tijekom igre u svijetu nazvanom Azeroth, a mitološka pozadina u kojem se odvija radnja je detaljno razrađena tako da će Warcraft biti privlačan film i onima koji nisu upoznati s igrom. 
 
Predstavljene su dvije glavne frakcije s opisom odgovarajućih likova. Prva od njih je Alliance, Savez smrtnih rasa dotičnog svijeta, a druga je Horde, horda orka, trolova i goblina. 
 
 
 Predvodnik Alliancea je glumac Travis Fimmel u ulozi Anduina Lothara, ratnog heroja koji će žrtvovati sve kako bi zaštitio svoje ljude. Uz njega je lik kralja Llane Wrynn, kojeg glumi Dominic Cooper, vođa i glavna nada stanovnika grada Stormwinda.
Na strani Alliancea bore se još i Medivh (Ben Foster),Garona (Paula Patton), Khadgar (Ben Schnetzer) i Lady Taria (Ruth Negga). 
 
 
Horde predstavljaju Toby Kebbel kao Durotan, glavni antagonist i hrabar ratnik koji želi spasiti svoju obitelj od smrti, zatim Rob Kazinsky kao Durotanova desna ruka Orgrim, Clancy Brown kao moćni vojni zapovjednik Blackhand ‘The Destroyer’ te Daniel Wu kao vrhovni vladar orka Gul’Dan. 
 
Kako bi horda orka, trolova i goblina bila vizualno vjerna svome izvorniku u filmu će se poslužiti najnovijom motion capture tehnologijom.

Warcraft je zakazan za prikazivanje u svjetskim kinima od 11. ožujka 2016. godine, a do novih vijesti možete se zabaviti snimkom prezentacije filma s BlizzCona koja se održala u petak 7. studenog. 

 M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala