Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čarobni grad postaje film!
Priča o magičnom gradu Miamiju ponovno će oživjeti i to na kino platnima s Bruceom Willisom i Billom Murrayjem

"Čarobni grad" postaje film!

 Nakon samo dvije sezone emitiranja tijekom 2012. i 2013. godine serija Magic City je bila otkazana i to unatoč mnoštvu pozitivnih kritika. No sada za sve one kojima je ova serija nedostajala dolaze izvanredne vijesti. Na filmska platna stiže film koji svoju inspiraciju vuče upravo iz serije o magičnom gradu. 

 
Radnja Čarobnog grada je smještena na kraj 50-ih godina, u razdoblje nedugo nakon Kubanske revolucije. U Miamiju, glavnom gradu američke savezne države Floride, spremaju se uzbudljiva ali i opasna vremena. Ike Evans je vlasnik glamuroznog hotela “Miramar Playa” koji se našao u središtu zbivanja. U njegovom hotelu odsjeda čudnovata mješavina elitnog društva od Kennedyjevih, mafije do agenata CIA-e. Kako bi očuvao uspjeh svoga luksuznog hotela, Ike Evans se umiješa u posao s mafijaškim bosom Benom Mesarom Diamondom. 
 
Mitch Glazer, koji je osmislio i stvorio seriju Čarobni grad, svoju ideju će oživiti i na filmu pa će pod njegovim vodstvom biti režija i scenarij za nadolazeći film. 
 
 
U filmu ćemo gledati već poznate glumce u njihovim glavnim ulogama iz serijala. Za sada u filmu zasigurno sudjeluju Jeffrey Dean Morgan u vodećoj ulozi Ikea Evansa, a njemu će se ponovno pridružiti i Danny Huston, Olga Kurylenko te Kelly Lynch
 
Ovu postavu iz serije redatelj je pojačao holivudskim glumcima s vrha A liste - Bruceom Willisom i Billom Murrayjem. Suradnju Mitcha Glazera, Brucea Willisa i Billa Murrayja moći ćete vidjeti i u filmu Rock the Kasbah koji izlazi sljedeće godine. Naravno, Glazer će obaviti scenaristički dio posla dok će se Willis i Murray držati svoga temeljnog zanata.
 
Iako je svoju karijeru izgradio kao scenarist, a redateljskog iskustva ima malo, Mitch Glazer je kao dijete Mimija odlučio režirati priču koju je sam stvorio pa ne sumnjamo kako će film Magic City biti prava poslastica.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala