Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prve fotografije iz reboota Dad's Army
Stiže prvi pogled na ekscentrične vojnike narodne garde iz filma "Dad's Army" u režiji Olivera Parkera

Prve fotografije iz reboota "Dad's Army"

Tek što je snimanje ponovno oživljene britanske serije Dad's Army počelo, dobili smo kratak pogled na izgled glavnih junaka. Snimanje koje je krenulo početkom listopada odvija se u cijelosti u ruralnim krajevima Velike Britanije, točnije u Yorkshireu. 

Redatelj Oliver Parker u suvremenoj filmskoj obradi dat će svoj pogled na ovu kultnu britansku seriju, a u tom pothvatu udružio se s Hamishem McCollom koji je za ovaj film napisao scenarij. 
 
 
Prve fotografije likova iz reboota humoristične serije Dad's Army prikazuju ekscentričnu skupinu narodne garde u pripadajućim odorama iz vremena II. svjetskog rata. Na fotografijama poziraju Toby Jones kao zapovjednik Mainwaring, Bill Nighy kao narednik Wilson, Tom Courtenay kao kaplar Jones, Michael Gambon kao Godfrey, Danny Mays kao Walker, Blake Harrison kao Pike i Bill Paterson kao Fraser.
 
 
Osim ove hrabre skupine Universal Pictures je objavio i fotografiju Catherine Zete Jones kojoj je pripala uloga novinarke Rose.
 
Radnja filma odvija se pri samom kraju Drugog svjetskog rata, a smještena je u maleni Walmington-on-Sea u kojem lokalna narodna garda pati od niskog morala. Kada MI5 otkrije misteriozni radio signal odaslan prema Berlinu iz njihov malog mjesta, ova skupina vojnika pomisli kako će pronaći skrivenog špijuna. Dolazak glamurozne novinarke u njihov krug dodatno će začiniti situaciju. 
 
Ionako impresivna glumačka postava podebljana je novim imenima, a šira glumačka ekipa obuhvaća glumice Felicity Montagu, Juliu Foster, Emily Atack, Holli Dempsey te glumca Olivera Tobiasa.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala