Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Foo Fighters najavljuju Sonic Highways
Snimanje novog albuma Foo Fightersi su odradili u osam različitih gradova i sve pretočili u dokumentarni serijal

Foo Fighters najavljuju "Sonic Highways"

Foo Fighters su odlučili sjesti kako bi ispričali priču o svom najnovijem albumu Sonic Highways te istoimenom dokumentarnom serijalu koji će prikazivati HBO. Kroz petominutni trailer donose nam uvod u priču kako su u osam različitih gradova snimili novih osam pjesama.

Njihova namjera bila je snimati pjesme u studijima koji nisu toliko razvikani. "Zapravo smo željeli odabrati gradove koji su nam nešto značili.", rekao je Pat Smears. Stoga su pjesme snimali u Seatlleu, Chicagu, Washingtonu, Los Angelesu, Nashvilleu, Austinu, New Orleansu i New Yorku. Serija je u traileru najavljena podnaslovom "8 gradova, 8 epizoda, 8 pjesama" što najjednostavnije opisuje što možemo očekivati.

Dave Grohl otkrio je neobičan i izazovan proces pisanja pjesama za ovaj projekt u kojem je bend intrvjuirao umjetnike iz svakog grada i onda pokušao napisati pjesme vezane za izjave iz tih intervjua. "Nema šanse da možeš izreći povijest glazbe jednog grada u sat vremena.", rekao je Grohl i dodao: "Morali smo to napraviti tako da odgovara bendu i da kreće od točke A do točke B i onda postaje pjesma. U finalu epizode, kada ćemo izvoditi pjesmu koju smo pisali prepoznat ćete sve te poveznice iz priča koje ste čuli u proteklom satu."

Osim Foo Fightersa, serija će obilovati glazbenim velikanima kao što su Dolly Parton, Willie Nelson, LL Cool J, Bonnie Raitt, Slash i Joan Jett, ali i mnogi drugi. Serija će sa prikazivanjem krenuti 17. listopada.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala