Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pod kupolom od večeras na HRT-u
Serija prema romanu Stephena Kinga prvom epizodom je srušila rekorde gledanosti TV mreže na kojoj je prikazana

"Pod kupolom" od večeras na HRT-u

Tajanstvena i nevidljiva sila odijelila je stanovnike gradića Chester's Mill koji sad moraju otkriti tajnu i svrhu "kupole" što znači i naučiti jedni o drugima više, nego što bi htjeli...

Serija Pod kupolom snimljena je prema istoimenom romanu Stephena Kinga objavljenom krajem 2009. godine, a nedugo nakon Spielbergov DreamWorks zainteresirao se za adaptaciju romana u mini seriju.

Za prilagodbu romana u scenarij za televiziju izabran je Brian K. Vaughan (Izgubljeni), a krajem 2012. objavljeno je da serija starta u ljeto 2013. i to na CBS-u.

Pilot serije dobio je pozitivne kritike (čak i na stranicama Metacritic i Rotten Tomatoes), no kako se prva sezona bližila kraju prilično je razočarala gledatelje i posljednje epizode proglašene su "zbunjujućim i lošim".

Zbog zadovoljavajućeg uspjeha serija je ipak produžena na drugu sezonu za čiju je prvu epizodu scenarij napisao sam Stephen King, a neki dan je odlučeno da će serija ući i u treću sezonu na ljeto 2015. godine (iako se broj gledatelja smanjio gotovo duplo, s 13,5 na samo 7,5 milijuna).

Najpoznatije lice u seriji svakako je ono Deana Norrisa (Hank iz Breaking Bad) dok su ostale uloge ostvarili Mike Vogel (Tajni život kućnih pomoćnica), Rachelle Lefevre (Sumrak saga), Alexander Koch, Colin Ford i Mackenzie Lintz, a među izvršnim producentima serije su već spomenuti Stephen King i slavni Steven Spielberg.

Pod kupolom počinje večeras u 21:00h na HRT-u 2.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala