Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sarah Connor zbog očajne gledanosti nestala iz programa
Novi debakl RTL je zabilježio zahvaljujući skupoj, ali Hrvatima nezanimljivoj akcijskoj seriji.

"Sarah Connor" zbog očajne gledanosti nestala iz programa

Čini se kako RTL Televizija i pet godina nakon dolaska na hrvatsko televizijsko tržište ne zna "ubosti" pravu seriju - nakon debakla s "Urotom", slično se dogodilo i s američkom hit serijom "Sarah Connor: Kronike", koja je spektakularno najavljivana u njihovom programu. Neslavno je propala nakon samo dvije epizode, i to, u poznatom stilu RTL Televizije, bez ikakvog objašnjenja.

Kako neslužbeno doznajemo, porazna gledanost glavni je razlog povlačenja serije "Sarah Connor: Kronike", koja je netragom nestala iz programa RTL Televizije. Nakon što su Novoj TV "oteli" hit serije "Kućanice" i "Uvod u anatomiju", moglo se pretpostaviti kako na tržištu žele biti vodeći barem kad su u pitanju američki televizijski noviteti, ali to im ovog puta nije pošlo za rukom - serija je postigla manju gledanost od one koju uspijevaju postići humoristične serije koje RTL godinama reprizira u poslijepodnevnom terminu.

Prije nekoliko mjeseci slično se dogodilo i s domaćim akcijskim adutom, AVA-inom serijom "Urota". Nakon što su gotovo cijelu prvu sezonu prikazale TV postaje u Srbiji (pa se mogla naći i na YouTubeu), RTL Televizija počela je s prikazivanjem serije, ali je gledanost, proporcionalno poraznoj ocjeni TV kritičara, bila porazna. Nakon dvije epizode misteriozno je iščeznula iz programa, a ljudi koji su za nju platili milijune i na kraju popušili očito nisu naučili ništa o profilu svojih gledatelja, što je posve jasno iz novog debakla.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala