Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nevoljama za Quentina Tarantina napokon je došao kraj
Dogovorena je lokacija za snimanje filma 'The Hateful Eight' i više ništa ne koči premijeru filma koja je najavljena za 2015. godinu

Nevoljama za Quentina Tarantina napokon je došao kraj

Nakon što je procurio scenarij za idući projekt Quentina Tarantina ovaj redatelj je ljubomorno čuvao sve informacije o filmu. No, objava kako će film ugledati svjetlo dana već iduće godine istovremeno će oduševiti i iznenaditi ljubitelje ovog kontroverznog redatelja. 

Nesretni niz objava povjerljivih materijala iz filma, i s time povezani skandali, završio je pa je proces predprodukcije mirno nastavio naprijed. Dobra vijest vezane uz to je pronalazak savršene lokacije za snimanje ovoga vesterna. Specifični zahtjevi filma The Hateful Eight primorali su odgovorne da se odmaknu od tradicionalnog mjesta snimanja vesterna, onoga u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko. 

Odluka je pala na saveznu državu Colorado i stari ranč koji je zasnovan davne 1882. godine. Na tom ogromnom ranču veličine 900 hektara snimit će se čitavi film, te će se sagraditi cjelokupni set. 
 
Inače, stanovnici Colorada su iznimno ponosni što je na njihovom teritoriju snimljen jedan od najpoznatijih klasika vesterna s Johnom Waynom u glavnoj ulozi, Čovjek zvan hrabrost iz 1969. godine. 
 
Snimanje filma počinje 8. prosinca, a snimat će se navodno na 70 milimetarskom filmu. Osim dosada najavljenih glumaca (Bruce Dern, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Kurt Russell, James Remar, Amber Tamblyn, Walton Goggins i Zoe Bell), spekulira se kako će u filmu sudjelovati i Jennifer Lawrence.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala