Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vruća jesen na CineStar TV Premiere kanalima
Najnoviji blockbusteri premijerno u Vašem domu samo na CineStarovim TV kanalima

Vruća jesen na CineStar TV Premiere kanalima

Ljubitelje novih filmskih naslova zasigurno će razveseliti vijest da ove je­seni CineStar TV Premiere kanali po prvi puta na male ekrane do­nose filmske hitove poput komedije Legende u Vegasu, akcijski triler Plan za bijeg, znanstveno-fantastičnu avanturu Enderova igra te kao najbolji uvod u završnicu megauspješne franšize Igre gladi koja dolazi u studenom u kina, drugi nastavak serijala kojim se proslavila mlada oskarovka Jennifer Lawrence Igre gladi: Plamen.

Ovo su samo neke od kinouspješnica koje su prije godinu dana vladale svjetskim kinima i u kojim će zahvaljujući novoj jesenskoj shemi CineStar TV Premiere kanala moći uživati i domaća publika u udobnosti vlastitog doma. Naime, osim navedenih blockbustera najmlađe na CineStar TV Pre­miere kanalima u studenom očekuje Khumba, raskošno produciran animi­rani film o zebri koja je rođena samo s pola pruga, dok će stariji moći iza­brati između premijernih naslova kao što su futuristička pustolovina Rid­dick: Vladar tame s Vinom Dieselom ili ratni triler Sezona lova u čijem su središtu dvojica veterana rata u Bosni koje tumače Robert De Niro i John Travolta.

Za smijeh je ove jeseni zadužen Dostavljač Vince Vaughn koji će odjednom saznati da je otac 533 djeteta! Ova priča je temeljena na istinitom događaju, a na CineStar TV Premiere kanalima gledatelji će tije­kom studenog i prosinca moći ekskluzivno zaviriti i u živote poznatih zah­valjujući Ciklusu biografskih filmova o najutjecajnijim osobama 20. sto­ljeća kojeg otvaraju Jobs, Diana i Utrka života.

Novost je i da su od ove jeseni CineStar TV Premiere kanali dostupni i u sklopu Iskon TV paketa, uz dosadašnje platforme Bnet, VipTV, OptiTV, H1TV i AmisTV CineStar TV Premiere su premijerni filmski kanali koji pružaju odabir izme­đu najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, najbolje holivudske hitove, najbolje filmske naslove europske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije.

CineStar TV Premiere kanali godišnje donose više od 200 filmova, među kojima je barem 100-tinjak premijernih filmova, te 100-tinjak odabranih vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hito­va. Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino realizaciju se prikazuju sa odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazi­vanja u kinima! Tako već ove je­seni na CineStar TV Premiere kanalima uživajte u TV premijerama pozna­tih filmskih hitova poput Jobs, Diana, Utrka života, Riddick: Vladar tame, Khumba, Legende u Vegasu i Tarzan.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    gorlock gorlock @ 26.9.2014. 20:57

    Odlični su ovo kanali, imam ih od početka.

    Po meni su bolji od HBO i ono još bitnije dostupniji.

    Primjerice u VIP SAT tv-u se nalaze u proširenom paketu sa hrpom još dosta dobrih kanala za 49 kn.

    HBO košta toliko i više a ne nudi ništa bolje i HBO je u svom zasebnom paketu posvuda ili u kombinaciji sa Cinemaxom.

    Kad samo pogledate koji su to filmski hitovi iz ovog članka, ajme meni, hrpa dobrih filmova, ali i crtića. Toplo preporučujem ove kanale svima.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala