Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što nas sve očekuje u novoj sezoni NCIS-a?
Gary Glasberg, tvorac serije NCIS otkrio je što sve možemo očekivati u 12. sezoni

Što nas sve očekuje u novoj sezoni NCIS-a?

Kako se bliži početak 12. sezone popularne serije NCIS, tvorac serije Gary Glasberg otkrio je kako se u novoj sezoni vraća na početak. Nakon toliko bitnih događaja u prošloj godini kao što su odlazak Zive (Cote de Pablo), dolazak Bishop (Emily Wickersham) te pokretanje NCIS: New Orleans, Glasberg kaže kako je sretan malo se vratiti osnovama i više se usredotočiti na likove.

"Nova sezona će u potpunosti biti usmjerena na držanje ekipe na okupu te će se zaista usredotočiti na grupu.", rekao je Glasberg za TVGuide dodavši: "Na kraju 11. sezone smo čvrsto odlučili kako ćemo to napraviti."

Nova sezona, koja na CBS-u počinje već večeras, u prvoj epizodi donosi Gibbsa (Mark Harmon) i McGeeja (Sean Murray) na putu za Rusiju u pratnji NCIS-ovog računalnog stručnjaka. No uskoro postanu meta lokalnih plaćenika, stavljajući u opasnost i svoj život i povjerljive informacije.

Glasberg i glumac Michael Weatherly otkrili su još par detalja o novoj sezoni. Što se ljubavne strane tiče čini se da će Dinozzo (Weatherly) napokon krenuti dalje sa svojim ljubavnim životom uz novu partnericu dok će McGee i Delilah (Margo Harshman) morati poraditi na svojoj vezi. Odlazak u Rusiju iz prve epizode mogao bi uvesti i novog negativca koji će se provlačiti kroz više epizoda te bi se mogao pojavljivati i u NCIS: New Orleans.

S obzirom da će cijela sezona biti usmjerena na likove ne čudi da ćemo dobiti uvid u privatni život nove agentice Bishop, s vremena na vrijeme će se otkrivati dijelovi Gibbsove prošlosti kao i Duckyjeva (David McCallum) životna priča. Abby (Pauley Perrette) će napokon naći nekog sebi ravnog i to upravo u laboratoriju New Orleansa.

Glasberg i Weatherly su za kraj ostavili najzanimljiviji detalj: mogućnost vraćanja Zive! "Nismo je ubili.", kaže Glasberg te dodaje: "Tako da je Ziva još uvijek tamo negdje živa... Vidjet ćemo što će se dogoditi no siguran sam da će se (Ziva i Tony) ponovno vidjeti i sto posto sam siguran kako će to biti eksplozivno."

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala