Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hamilton na korak do naslova F1 prvaka
Može li Massa, kao lani Raikkonen do (neočekivanog) naslova!

Hamilton na korak do naslova F1 prvaka

Fernando Alonso nakon Singapura i Fujija ipak nije napravio hat trick i pobijedio na predzadnjoj trci ove sezone Formule 1.

Hamilton je, kao i na kvalifikacijskom treningu Velike nagrade Kine u Šangaju - suvereno došao do prve pozicije i pete pobjede ove sezone. Massa je stigao drugi, Raikkonen treći (prepustio Massi drugo mjesto pred kraj trke).

Četvrti je Alonso, slijede Heidfeld, Kubica (koji je ovim slabim rezultatom ispao iz bitke za naslov, pa i za drugo mjesto), Glock i jedan bod je osmim mjestom osvojio Piquet. Slavlje McLarena pokvarilo je odustajanje Kovalainena.

Hamilton sad ukupno ima 7 bodova prednosti nad Massom, ukupno 94 boda, Massa 87, Kubica 75, Raikkonen 69, Heidfeld 60, Alonso 53, Kovalainen 51, Trulli 30, Glock 22 boda...

U momčadskom poretku prvi je Ferrari sa 156 bodom, McLaren Mercedes ima 145, BMW 135, Renault 72, Toyota 52...

Konačni obračun u (Massinom) Brazilu je na stazi Interlagos, u nedjelju 2.11.2008. od 18 sati po našem vremenu! Zadnja trka i lani je bila odlučujuća, Hamilton je imao čak 9 bodova prednosti pred Raikkonenom no Kimi je pobjedom, a Lewisovim neosvajanjem bodova postao svjetski prvak!

Sve je moguće, no Hamilton je valjda naučio lekciju i bit će sigurno smireniji no lani kad ga je jedino nestrpljivost koštala naslova. A da drugi put izgubi već skoro osvojeno prvenstvo, to bi bila katastrofa!

Najbolja kombinacija za Massu u Brazilu je pobjeda, a da Hamilton bude ispod 5 mjesta! No, nadajmo se ipak uzbudljivijoj trci od ove, jedne od najdosadnijih unatrag par godina!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala