Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brojne premijere ove jeseni na TV ekranima
RTL Televizija i Doma TV u jesenskoj televizijskoj sezoni svojim gledateljima donose mnoštvo novog programskog sadržaja

Brojne premijere ove jeseni na TV ekranima

Photo: RTL Televizija & Doma TV

Dolaskom prvih hladnijih i kišnijih dana kada se iz ormara izvlači toplija odjeća, jedan od najugodnijih načina zabave bit će televizijski program koji će gledateljima RTL-a ponuditi brdo pravih televizijskih poslastica - od dobro poznatih i rado gledanih formata i serija do potpuno novih formata. Idući ukorak sa svjetskim trendovima, ove nas jeseni i na programu Doma TV-a čekaju brojne premijere popularnih američkih serija koje su osvojile publiku diljem svijeta.
 

Doma TV

Paletu programskih noviteta upotpunit će i novi vizualni identitet Doma TV-a.
Gledanost Doma TV-a raste iz godine u godinu, a tome najbolje svjedoče i brojke za 2014. kada je Doma TV u udarnom terminu ostvarila rast od 32% u odnosu na isti period prošle godine na ciljnoj skupini 18-54 (izvor: AGB Nielsen, 2013-2014., 18-54). „Doma TV pomiče granice kreativnosti i inovativnosti, a to ćemo potkrijepiti i brojnim novim uzbudljivim serijskim naslovima, premijerama i mnoštvom novog programskog sadržaja. Pratimo svjetske trendove te svojim gledateljima donosimo zvučne serijske naslove poput  ''Osumnjičeni'', ''Castle“, „Cure bez love“ , „Južnjačko srce“, ''Alcatraz'' te nove sezone serija „Djevojke na zadatku“, „Tragovi zločina“, ''Navy CIS LA'', te nagrađivane serije ''Navy CIS'' , koja bilježi rekordne rezultate gledanosti u SAD-u“ - izjavila je Glavna urednica specijaliziranog kanala Doma TV Danijela Bosnar.


"Uz atraktivan programski sadržaj, kreirali smo i novi vizualni identitet koji prezentira vrijednosti koji svakim svojim kadrom i tonom slikovito prenosi uzbuđenje, odvažnost, otvorenost te avanturu koju ce gledatelji pronaći u našoj jeseni premijera. Vjerujemo da će se gledatelji prepoznati u ovom originalnom rješenju koje prati svjetske trendove." - izjavila je direktorica marketinga i korporativnih komunikacija, Sanja Čengić.


Doma TV je već krenula sa prikazivanjem novih uzbudljivih serijskih naslova.

Gledatelji imaju priliku uživati u premijernoj, 11. sezoni popularne i nagrađivane serije ''Navy CIS'' (NCIS), a u programu Doma TV-a uskoro će se naći i nova, 5.s ezona serije ''Navy CIS LA''(NCIS LA).

Od novih naslova tu je popularna serija ''Osumnjičeni'' (Person of Interest), intrigantna kriminalistička akcijska serija od producenata serije ''24''. Jim Caviezel (Tanka crvena linija), Michael Emerson (Izgubljeni) i Taraji P. Henson (Hustle & Flow) udružit će se u ovoj akcijskoj seriji scenarista Jonathana Nolana (Vitez tame). Ljubitelji kriminalističkih serija uživat će uskoro i u novoj seriji ''Castle'' s Nathanom Fillionom i Stanom Katic u glavnim ulogama.

Doma TV počinje prikazivati novu seriju ''Južnjačko srce'' (Hart of Dixie) s Rachel Bilson u glavnoj ulozi. Izvršni producenti Južnjačkog srca su Leila Gerstein (Tračerica, Eli Stone), Josh Schwartz (Tračerica, Chuck, The O.C.), Stephanie Savage (Tračerica, The O. C.), Len Goldstein i Donald Todd (Tko je Samantha?, Ružna Betty).

Tijekom jeseni Doma TV donosi i novu, četvrtu sezonu serije ''Djevojke na zadatku'' (Rizzoli & Isles), drugu sezonu serije ''Tragovi zločina''(Unforgettable), te nove serije ''Alcatraz'' i ''Cure bez love'' (2 Broke Girls).

Veliki povratak Willa Smitha doživjet ćemo u humorističnoj seriji ''Princ iz Bel Aira'', gledatelji Doma TV-a imaju priliku uživati i u vikend večerima uz seriju ''Mentalist''.
Stoga ne propustite uzbudljivu jesen na Doma TV-u.

RTL Televizija

RTL svoje jesensko ruho 'oblači' već sljedeći tjedan za kad nam priprema tjedan novih formata!
 

S početkom u 21.10 sati, od 22. rujna gledatelji će moći uživati u glazbeno-natjecateljskom showu 'Uhvati Bingo ritam'. Osim novog termina i dužine trajanja te potpuno drugačijeg koncepta emisije, u velebnom studiju zagrebačkog Jadran filma, gledateljima stiže i novi voditeljski par. Veseli dvojac Antonija Blaće i Miroslav Škoro gotovo sat i pol uveseljavat će gledatelje RTL Televizije, ali i publiku u studiju, te u njihove domove donositi sjajne dobitke. Uz zabavu, glazbu, glazbene igre i, naravno, popularni Bingo, svatko će od  gledatelja moći pronaći nešto što ga zanima, zabavlja, ali će moći i ponešto naučiti u glazbenom kvizu!

Nova hrvatska kriminalistička serija 'Mjesto zločina' kreće dan poslije, 23. rujna, također od 21.00 sat. U produkciji Constantin Entertaimenta, serija prati jaki policijski krim-tim; glavni inspektor Zvonimir Bilić (Zlatko Ožbolt), inspektorica Ivana Peršić (Csilla Barath Bastaić) i inspektor Andrija Taras (Andrej Dojkić), snažni su i uporni profesionalci koji rješavaju slučajeve u Zagrebu i okolici. Osim što inspektore pratimo u rješavanju zločina, imamo uvid i u njihov privatan život, kao i sve probleme i izazove koje on donosi.

A ako ste gladni 'Jezikove juhe', popularni reality format vraća se na male ekrane RTL Televizije od 24. rujna, i to u novom ruhu zajedno s cijenjenim gastro savjetnikom Davidom Skokom. Chef najboljeg restorana u Hrvatskoj za 2014. godinu i vlasnik konobe „Batelina“ pored Pule pomagat će ugostiteljima diljem Hrvatske s problemima praznih stolova, loših odnosa među zaposlenicima ili nezanimljivih jelovnika koji nikoga ne privlače. Davidu će se u svakodnevnim kulinarskim problemima pridružiti njegov dugogodišnji najbolji prijatelj Ivan Zidar koji je prije tri godine ostavio posao video produkcije, grafičkog dizajna i fotografije, kako bi se posvetio svojoj velikoj strasti – kuhanju. 'Batman i Robin s pregačama' dolaze na male ekrane, susresti se s nemogućim zadacima, a sve tu uz korištenje lokalnih sezonskih namirnica, u četvrtoj sezoni 'Jezikove juhe'!

Kada se zasite kulinarstva, oni koji uživaju u uređenju interijera, također neće biti zakinuti, budući da 21. rujna od 10.30 sati na male ekrane RTL Televizije dolazi 6. sezona emisije "In Dizajn s Mirjanom Mikulec". U novoj sezoni ove uspješne emisije koja se bavi uređenjem doma, novim trendovima u svijetu interijera te donosi brojne korisne savjete, prikazat će se, uz zagrebačke interijere i atraktivni prostori Zagreba, Splita, Pariza, Kitzbühela i mnogih drugih hrvatskih i europskih gradova. U novoj sezoni ekipa In Dizajna privremeno je dobila i novog člana tima, šarmantnu pjevačicu Danijelu Martinović koja je zajedno sa stručnjacima preuredila dnevni boravak svoje prijateljice, dok je poznati modni dvojac ELFS svoje radne prostore u potpunosti prepustio u ruke Mirjane Mikulec i njezina tima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala