Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera Legendi i druge sezone Gracelanda danas na kanalu FOX
Kanal FOX nam je za današnji dan pripremio dvije premijere: novu seriju "Legende" i drugu sezonu "Gracelanda"

Premijera "Legendi" i druge sezone "Gracelanda" danas na kanalu FOX

Photo: © 2013 Twentieth Century Fox Film Corporation & 2014 NBC Universal Entertainment Cable Group

Danas od 21.00 sat na kanalu Fox pratite novu sezonu serije Graceland, a sat vremena kasnije novu uzbudljivu triler seriju Legende!

Graceland
Premijera druge sezone Gracelanda o šestero federalnih agenata FBI-ja, DEA, i ICE-ja emitirat će se u srijedu 3. rujna u 21.00 na kanalu FOX. U novoj sezoni nastavljamo pratiti priču o vladinim tajnim agentima koji žive u kući imena Graceland na kalifornijskoj plaži i pokušavaju zadržati normalan život usprkos lažima i tajnama koje nosi njihov posao.

Ovi agenti različitih službi čije su laži njihovi životi, bore se da održe privid normalnosti. To će biti poseban izazov kad se bivši novak FBI-a Mike Warren (Aaron Tveit Jadnici) vrati u Graceland kako bi vodio napad na opasnu misiju protiv kartela. U međuvremenu, Briggs (Daniel Sunjata, Vatreni dečki), i dalje zabrinut zbog nestale snimke koja ga upleće u ubojstvo, pokušava srediti svoj život i popraviti odnose.
U seriji također glume Vanessa Ferlito (Obitelj Soprano), Manny Montana (Šifra Chicago), Brandon Jay McLaren (Napad s neba) i Serinda Swan (Kraljevi bijega). Od Fox Television Studiosa, Graceland dolazi od autora i izvršnog producenta Jeffa Eastina (Zločinci u odijelima) te je nadahnut stvarnim događajima. Serija je bila jedna od najgledanijih novih ljetnih serija na kabelskoj 2013. godine, privukavši u prosjeku četiri milijuna gledatelja. U glavnim ulogama su Paul Briggs, Mike Warren, Catherine DeMarco, Dale Jakes, Joe Toturro i Paige Arkin.

Legende
Sat vremena nakon nove sezone Gracelanda, 3. rujna u 22.00 na kanalu FOX premijerno će se emitirati nova uzbudljiva triler serija Legende (Legends) sa Seanom Beanom u glavnoj ulozi operativca na tajnom zadatku. Kanal FOX donosi ovu seriju hrvatskim gledateljima samo tri tjedna dana nakon američke premijere. To je uzbudljiva priča o operativcu Martinu Odumu, koji na tajnim zadacima preuzima različite identitete.

Serija od izvršnog producenta Howarda Gordona koji je producirao „24“ i „Domovinu“ snažni je, novi dramski koncept snimljen prema romanu Legende autora Roberta Littella. Priča prati operativca na tajnom zadatku Martina Oduma, koji ima nevjerojatnu sposobnost preobraziti se u novu osobu za svaki zadatak. No njegov vlastiti identitet doveden je u pitanje kada zagonetni neznanac izjavi da Martin nije onaj koji misli da jest.
U glavnim ulogama su Sean Bean (Igra prijestolja), Ali Larter, Amber Valletta, Rob Mayes, Tina Majorino, Lux Haney-Jardine i Steve Harris.

Ne propustite drugu sezonu serije Graceland u srijedu 3. rujna u 21.00  te sat vremena kasnije novu triler seriju Legende na kanalu FOX!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala