Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sutra počinje Motovun film festival u Zagrebu!
U petak, 22. kolovoza u 21:00h na trgu Petrice Kerempuha, iznad Dolca očekuju nas besplatni filmovi i koncerti

Sutra počinje Motovun film festival u Zagrebu!

Sutra počinje 17. Motovun film festival u Zagrebu. Deset dana potpuno besplatnih projekcija filmova dugog i kratkog metra ovogodišnje selekcije 17. Motovun film festivala donijeti će zagrebačkoj publici atraktivne naslove među kojima i pobjednike San Sebastiana, Berlina i Canessa.

Da bi atmosfera motovunske čarolije bila potpuna, biti će tu i koncerata i dodatnih iznenađenja. Film odabran za sutrašnje otvaranje Motovun film festivala u Zagrebu biti će "Loša kosa" (Bad Hair/ Pelo malo) venecuelanske redateljice Mariane Rondon koju zagrebačkoj publici Motovun film festival donosi u suradnji sa Queer Zagreb sezonom.

Riječ je o iznimno zanimljivoj i duhovitoj priči o Junioru koji ima devet godina i "lošu frizuru" koju želi izravnati za fotografiju u školskom albumu po uzoru na modernog pop pjevača. Želja koja graniči s opsesijom budi homofobnu paniku kod njegove majke Marte, koja je umorna zbog gubitka muža, podizanja dvoje djece i pokušaja da pronađe posao. Kad se oštro sukobi s Juniorovim samoizražavanjem i grubo pokuša ispraviti njegovo ponašanje, Junior pronalazi prihvaćanje (i ravnu kosu) u društvu svoje drage bake.

Film je nagrađen zlatnom školjkom za najbolji film San Sebastiana i dobitnik Fipresci nagrade međunarodnog filmskog festivala u Solunu.

Nakon filma uslijedit će koncert grupe Detour koja će, po uzoru na dobro znanu motovunsku praksu da nakon gledanja dobrog filma slijedi i veselje uz dobru glazbu, nastaviti zabavljati publiku do kasno u noć.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala