Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Michael C. Hall je bogobojazan čovjek
Scenarij Stanleyja Kubricka za projekt koji nikada nije bio realiziran, pod imenom 'God Fearing Man', realizirat će se u obliku mini-serije s Dexterom u glavnoj ulozi

Michael C. Hall je bogobojazan čovjek

Iz duge filmske karijere Stanleyja Kubricka, osim duge liste omiljenih i kultnih filmova, preostao je i niz intrigantnih ideja te nerealiziranih projekata, u ovom ili onom obliku. Kako redateljeva fama s godinama raste, tako se i sve češće propitkuju mogućnosti realizacije njegovih napuštenih projekata, a Kubrickov opus prerasta u filmski izvor suvremenih adaptacija.

Još 2012. godine Entertainment One je sklapao planove za ekranizaciju scenarija koji su se nalazili u Kubrickovom portfoliju, ali nijedan od njih nikada nije ugledao svjetlo dana. Dotični naslovi su bili Downslope i God Fearing Man, od kojih je prvi trebao biti realiziran kao film, a drugi kao serija.
Nove informacije vezane uz te projekte su konačno obznanjene. Naime, finaliziraju se planovi za snimanje mini-serije pod naslovom God Fearing Man. Glavna vijest buknula je na portalu The Hollywood Reporter, koji je prenio vijest o izboru glavnog glumca serije.
 
 
 U glavnoj ulozi pojavit će se Michael C. Hall, poznat po naslovnoj ulozi iz hit serije Dexter. Iako se već neko vrijeme šire naklapanja kako će se glumac odmaknuti od snimanja na malim ekranima, na radost svih obožavatelja takve priče očigledno nisu točne. Michael C. Hall u posljednje vrijeme puni novinske stupce svojom izvanrednom izvedbom u filmu Cold in July.

Drama 'God Fearing Man' prati istinitu priču o kanadskom premijeru Herbertu Emersonu Wilsonu koji svoju karijeru preusmjeri na kriminalni kolosijek. Zaslužujući reputaciji razbijača sefova, postaje jedan od najpoznatijih i najuspješnijih pljačkaša banaka u Americi početkom 20. stoljeća.
 
Za Kubrickov će scenarij biti potrebna poneka preinaka kako bi se adaptirao za televizijski format mini-serije, a time će se pozabaviti britanski scenarist Stephen R. Clark.
Michael Rosenberg iz studija Entertainment One je povodom izbora glavnog glumca izjavio kako je za pronalazak glumca izvanrednog talenta i karizme uloženo mnogo truda i vremena. Namjera je bila pronaći osobu koja će se savršeno uklopiti u ovaj projekt kako bi prikladno prikazala Kubrickovu verziju priče o radikalnoj transformaciji jedne osobe.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala