Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mike Epps u filmu o Richardu Pryoru
Sve je izglednije da će Lee Daniels realizirati projekt u kojem će Mike Epps utjeloviti poznatog komičara Richarda Pryora

Mike Epps u filmu o Richardu Pryoru

Nakon što je sve oduševio na audiciji, glumac Mike Epps je postao glavni favorit za glumca koji će utjeloviti stand-up legendu Richarda Pryora u biografskom filmu Leea Danielsa.

Epps je navodno svojom "eksplozivnom" izvedbom oduševio producente tijekom audicije.

Glumci Nick Cannon, Michael B. Jordan i Marlon Wayans također su razmatrani za ulogu legendarnog komičara, dok se uloga Pryorove supruge potencijalno veže uz Kate Hudson i Anne Hathaway. Glumci Wayans i Epps već su bili povezivani s ulogom Pryora u prijašnjim verzijama projekta koji su propali.

U posljednjoj nerealiziranoj verziji uloga je trebala pripasti Marlonu Wayansu. Priču o pokojnoj stand-up legendi trebao je napraviti Sony s režiserom Billom Condonom u produkciji Adam Sandlerovog Happy Madisona.

Zatim se 2005. Epps vratio u igru, dok je Pryor još bio živ te se uključio u film putem Indigo Productionsa, koji je posjedovao sa svojom suprugom.

Nakon što je Pryor preminuo iste godine, propale su obje verzije filma. Za sada se čini kako će Daniels i The Weinstein Company napokon napraviti film o stand-up legendi.

Izvori tvrde da uloga još uvijek nije definitivno dodijeljena Eppsu koji je najpoznatiji po svojim stand-up nastupima, te da je Wayans još uvijek u konkurenciji.

Pripadne li uloga Eppsu ili Wayansu, sigurno je da će im biti velika čast utjeloviti komičara uz kojeg su odrasli i kojem su se divili prije nego što su i sami uspjeli na pozornici.

B.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala