Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ninja kornjače dobivaju svoj nastavak!
Nakon i više nego uspješnog starta prikazivanja, potvrđen je nastavak filmskog hita "Ninja kornjače" (Teenage Mutant Ninja Turtles)

"Ninja kornjače" dobivaju svoj nastavak!

Planetarna atrakcija već desetljećima, super kornjače u filmskom hitu Michaela Baya zaradile su više od 65 milijuna dolara u prvom vikendu prikazivanja u američkim kinima!

Nakon što su zaradile 20 milijuna dolara više od predviđenoga, službeno je potvrđeno snimanje nastavka.

Deadline javlja da je novi film već u razvoju na čelu s Michaelom Bayom te da će biti spreman 3. lipnja 2016. Projekt Nickelodeon Moviesa Bay će producirati s partnerima iz Platinum Dunesa, Andrewom Formom i Bradom Fullerom, s Galenom Walkerom i Scottom Mednickom. Scenaristi Josh Appelbaum i Andre Nemec (Nemoguća misija: Protokol duh) opet će se zajedno udružiti na pisanju scenarija, te će se također pojaviti u ulozi izvršnih producenata.

Još se ne zna hoće li će Jonathan Liebsman ponovno režirati film. U ovoj fazi razvoja još nema podataka o zapletu filma niti o glumcima. S obzirom na to da je datum izlaska još daleko, o detaljima ćete biti obaviješteni na vrijeme.

Film Ninja kornjače u naša kina dolazi 04.09. te će u njemu najpoznatije kornjače na svijetu, Leonardo, Michelangelo, Raffaello i Donatello pod vodstvom učitelja Splintera (Danny Woodburn) uzeti pravdu u svoje ruke i upustiti se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca! Mlade mutante u novim pustolovima prati Megan Fox u ulozi novinarke April, a za veselu atmosferu pobrinula se njezina urednica, slavna komičarka Whoopi Goldberg!

B.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala