Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Izabrani glumci za biografski film Aaliyah: Princess of R&B
Objavljeni su novi detalji Lifetimeovog filma "Aaliyah: Princess of R&B" o nesretno preminuloj mladoj pjevačici

Izabrani glumci za biografski film "Aaliyah: Princess of R&B"

Nakon što je Zendaya Coleman odustala, Alexandra Shipp je izabrana za ulogu Aaliyah u nadolazećem biografskom filmu o mladoj pjevačici.

Prije nekoliko tjedana je otkriveno da će Disneyeva zvijezda Zendaya Coleman glumiti Aaliyah u filmu o njezinu životu nazvanom "Aaliyah: Princess of R&B". Svatko je imao mišljenje o tom pitanju, a iako se prvobitno Zendaya branila i objašnjavala zašto je ona savršena za ulogu, kasnije je odustala jer Aaliyahina obitelj nije odobravala biografski film.

Producenti su krenuli u potragu za glavnom glumicom te se odlučili za mladu Alexandru Shipp. Ova 23-godišnjakinja glumi u Nickelodeonovoj seriji "Kuća boga Anubisa" te se također pojavljuje u drugoj sezoni serije "Ray Donovan".

Chattrisse Dolabaille i Izaak Smith će glumiti Missy Elliott i Timbalanda. Oni su tijesno surađivali s Aaliyah na njenom albumu objavljenom 1996., One in a Million, te 2001. godine kada je u dobi od 22 godine poginula u avionskoj nesreći.

Dolabaille je mlada nada dok je Smith plesao u showu “So You Think You Can Dance Canada" te je glumio u "Snjeguljici."

Scenarij filma se temelji na knjizi Christophera Farleya Aaliyah: More Than a Woman te se nastavlja snimati ovo ljeto.

Iako je ovaj projekt naišao na skepticizam od strane Aaliyahine obitelji i obožavatelja, izvršna producentica filma Debra Martin Chase je izjavila da će filmom odati počast mladoj pjevačici.

B.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala