Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Filmski nastavak Zle smrti upitan
Nakon prošlogodišnjeg uzbuđenja oko obrade kultnog filma "Zla smrt" i najave nastavka, čini se izglednije da ćemo gledati seriju na malim ekranima

Filmski nastavak "Zle smrti" upitan

Kada se spominju horor filmovi, nezaobilazno mjesto pripada filmu Zla smrt ("Evil Dead") iz 1981. godine, odličnom uratku autora Sama Raimia. Film je nakon svoga izdanja prikupio kultnu sljedbu, uspješno je održavši pomoću dva nastavka filma.

Novi polet i gomilu novih sljedbenika film je pridobio 2013. godine, kada je izdan remake pod istim naslovom. Nakon prošlogodišnjeg nevjerojatnog uspjeha prerade ovog kultnog filma o demonima, odmah se započelo pričati o nastavcima filma i novom izdanju čitave horor franšize.
Remake iz 2013. godine je režirao Fede Alvarez, dok se na radost obožavatelja Raimi prihvatio produkcije i tako održao izvornu ideju koja je privukla toliko obožavatelja.

Iako se uzbuđenje primirilo, očekivao se nastavak sve dok Raimi nije objavio svoje planove o drugim projektima.
Uz poplavu kvalitetnih televizijskih projekata ne bi trebalo biti iznenađenje kako se i Raimi okrenuo malom ekranu za koji tenutačno razvija Evil Dead seriju.
 
Za sada su informacije o seriji oskudne, ali sigurno je kako seriju priprema Sam Raimi u suradnji sa svojim bratom Ivanom, kao i da će na projektu svoju ulogu imati Bruce Campbell, koji je u izvornom filmu tumačio glavnu ulogu.
 
Kako će se serija odraziti na budućnost potencijalne filmske franšize za sada je nepoznato. Međutim, Jane Levy, glumica koja je bila u glavnoj ulozi remakea Zle smrti, navodno je izjavila kako vjerojatno neće biti drugog nastavka, barem ne ubrzo.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala