Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Westworld popunio glumačku postavu
Uzbuđenje oko HBO-ve nove sf serije jača kako se otkrivaju zvijezde serije, među kojima su James Marsden i Anthony Hopkins

"Westworld" popunio glumačku postavu

Westworld, znanstvenofantastična drama koja je u pripremi na HBO-u, dobro napreduje prema svome ostvarenju. Lista glumaca koja će sudjelovati u ovoj jednosatnoj seriji se svakim danom produžuje, a objavljena je jedna od zvijezda serije. James Marsden preuzet će jednu od glavnih uloga u seriji i posljednji je u nizu objavljenih poznatih imena.

Inspriran trilerom Michaela Crichtona iz 1973. godine, Westworld se odvija u futurističkom tematskom parku koji je napučen androidima.
 
James Marsden će odglumiti ulogu Teddyja Flooda koji je opisan kao tajnoviti novi stanovnik malog grada na granici. On ubrzo sve šarmira uz pomoć svog revolveraškog talenta, ali kada krene u osvajanje lokalne ljepotice postajemo svjedoci mračne putanje njegovog života.
 
 
Eddie Rouse je odabran za ulogu Kissy, Indijanca koji vodi kartaške igre i prodaje švercanu robu u gradskom saloonu.
Osim Jamesa Marsdena i Eddie Rouse u seriji ćemo vidjeti Anthony Hopkinsa kao Dr. Roberta Forda i Evan Rachel Wood kao mladu naivnu djevojku s farme Dolores Abernathy.
 
 
Jeffreyja Wrighta je dopala uloga Bernarda Lowea, koji stoji na čelu odjela za programiranje u parku i stvara umjetne ljude, a u njegovom odjelu možemo vidjeti i Shannon Woodward kao talentiranu Elsie King.
 
 
Rodrigo Santoro će se pojaviti kao brutalni bandit Harlan Bell, a Ingrid Bolsø Berdal kao još jedan okrutni borac, dok će Angela Sarafyan utjeloviti Clementine Pennyfeather, najtraženiju atrakciju tematskog parka.
Simon Quarterman će u seriji tumačiti Leea Sizemorea, voditelja Westworlda koji stvara intrigantne priče za posjetitelje. 
 
Jonathan Nolan će biti scenarist i redatelj serije, čije snimanje započinje ovo ljeto.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala