Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spin-off U uredu kreće sa snimanjem!
Film "Life on the Road", spin-off serije "U Uredu" počinje sa snimanjem 2015., a pratit će glazbeni uspon Davida Brenta

Spin-off "U uredu" kreće sa snimanjem!

Spin-off engleske verzije urnebesne serije "U uredu" stiže na velike ekrane! Ricky Gervais planira film naslovljen "Life on the Road" koji će nam otkriti što se dogodilo s Davidom Brentom nakon što je napustio Wernham-Hogg. Brent nije tajio svoje glazbene ambicije u seriji, a film će pratiti njegove pokušaje stvaranja karijere u glazbenoj industriji.

Sniman u dokumentarnom stilu poput originalne serije, "Life On The Road" će pratiti Brenta dok radi kao prodajni predstavnik proizvoda za čišćenje i tako nastoji financirati svoju britansku turneju.

Kako će to izgledati objašnjava Gervais u priopćenju: "Brent misli da će to biti kao nešto kao kad Scorsese snima Rolling Stonese, ali to na kraju ne ispada tako, već dokumentarac o "onom što se dogodilo poslije". Mora uzeti nekoliko tjedana slobodno s posla i skupiti novac jer ga glazbenici u bendu koštaju više nego što dobiva od prodaje ulaznica. Tragično."

Iz BBC Filmsa je potvrđeno da će u filmu glumiti Ricky Gervais, a nagađa se da će uz njega nastupiti i Mackenzie Crook u ulozi Garetha Keenana i Martin Freeman kao Tim Canterbury.
Izvorna britanska verzija "U uredu" (The Office) koja je završila sa snimanjem 2003. bila je jedna od najboljih komedija na malim ekranima te je proslavila Rickyja Gervaisa i Stephena Merchanta. Na temelju nje je napravljena i američka verzija.

Snimanje filma "Life on the Road" će započeti u Velikoj Britaniji 2015. godine.

B.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala