Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi trailer za mjuzikl Into the Woods
Adaptaciju brodvejskog mjuzikla prepunog likova iz bajki režirao je Rob Marshall, a u glavnim ulogama nalazimo Jamesa Cordena i Emily Blunt

Novi trailer za mjuzikl "Into the Woods"

Adaptacija brodvejskog mjuzikla Into the Woods dobila je svoj prvi službeni trailer. Ovaj glazbeno fantastični film producirao je Walt Disney Pictures, a režisersku palicu preuzeo je Rob Marshall. Filmsku adaptaciju napravio je James Lapine, ujedno i autor  istoimene knjige, a sa Stephenom Sondheimom je surađivao na mjuziklu.

Impresivnu glumačku postavu filma čini dobro poznata grupa iskusnih glumaca i pjevača, posebice u mjuziklima, pa ne sumnjamo da će film biti vjerni nasljednik Tonyjem nagrađivane brodvejske predstave. U glavnim ulogama su Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine, Lilla Crawford, Daniel Huttlestone, Tracey Ullman, Christine Baranski, Mackenzie Mauzy, Billy Magnussen i Johnny Depp.

Into the Woods je amalgam mnogih klasičnih i obožavanih dječjih bajki, a u filmu ćemo vidjeti likove poput omiljenih negativaca vuka i vještice, zatim razne likove iz priča poput Crvenkapice, Dječaka i čarobnog graha, Pepeljuge i Zlatokose. Priča koja povezuje sve te različite bajke u svome središtu ima likove pekara (James Corden) i njegove supruge (Emily Blunt). Njihovu veliku želju da zasnuju obitelj sprečava zla Vještica (Meryl Streep) stavljajući na njih urok.

"Into the Woods" je suvremeni pogled na klasične Grimmove bajke, a film vrvi humorom i zabavnim glazbenim brojevima. Pjesme koje će se pojavljivati u filmu pripremio je, kao i za mjuzikl, Stephen Sondheim. Kako ni sam film neće biti identičan s predstavom, neće ni sve pjesme biti iste, a Sondheim je najavio dva nova singla; jedan namijenjen Vještici, a drugi najavljen samo naslovom Rainbows.

"Into the Woods" će svoju bajkovitu premijeru imati na sam Božić ove godine

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala