Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Filmovi u kolovozu na Novoj TV
Iako je televizijska shema ljeti bazirana uglavnom na reprizama, Nova TV u kolovozu će prikazati brojne zvučne filmske naslove sa sjajnom glumačkom postavom

Filmovi u kolovozu na Novoj TV

Colin Farrell, Sandra Bullock, Sylvester Stallone, Halle Berry, Mel Gibson, Mark Wahlberg, Robert De Niro, Nicolas Cage, Kevin Costner samo su neki od glumaca koje ćemo u kolovozu imati prilike gledati na Novoj TV. I ovaj mjesec Nova TV je za svoje gledatelje pripremila prava filmska uzbuđenja!

Ljubitelji akcije u kolovozu će uživati u televizijskoj premijeri filma Plan osvete s Colinom Farrellom i Noomi Rapace u glavnim ulogama. Akcijski triler čija se radnja odvija u kriminalnom miljeu New Yorka donosi uzbudljivu priču isprepletenu opasnim mafijašima, osvetom ali i ljubavlju.

Odlična glumačka postava predvođena Markom Wahlbergom i Evom Mendes očekuje vas u TV premijeri uzbudljivog trilera Braća po krvi. Bobby (Joaquin Phoenix) se ne želi baviti obiteljskim poslom. On je menadžer popularnog ruskog kluba El Caribe u New Yorku i odrekao se obiteljske policijske tradicije. Za Bobbyja je život zabava, disko glazba i zadimljene večeri koje provodi s prelijepom djevojkom Amadom (Eva Mendes). Godina je 1988. i posao drogom cvjeta u New Yorku. Kada više ne bude mogao izbjeći lošu navadu poslovanja svojih ruskih šefova, Bobby će se žestoko zamjeriti obitelji.

Jedan od najpoznatijih akcijskih junaka, Sylvester Stallone očekuje vas u četvrtom nastavku filma Rambo, kojem je ovog puta zadatak spasiti kršćanske misionare, koje su oteli burmanski vojnici.

Ako se volite dobro nasmijati, onda sigurno nećete propustiti film Gas do daske 2 s urnebesnim dvojcem Jackiem Chanom i Chrisom Tuckerom.

Nakon uspješno obavljenog zadatka u Sjedinjenim Državama, inspektor Lee (Jackie Chan) vodi brbljavog policajca Cartera (Chris Tucker) u Hong Kong na odmor. Kratkotrajno opuštanje ubrzo prekida napad na američko veleposlanstvo, a Lee i Carter odmah kreću tragom zločinaca.

Nova TV pripremila je i odlične romantične komedije pa će tako gledatelji moći uživati uz Selenu Gomez u filmu Još jedna priča o Pepeljugi, a simpatičan par Meg Ryan i Tom Hanks osvojit će gledatelje u filmu Imaš poruku.

Ryan igra vlasnicu male trgovine dječjih knjiga (Kathleen Kelly) koju je davno osnovala njezina pokojna majka. Iako živi s dečkom, uglednim novinarom, njihova veza postaje monotona. Kathleen tada preko interneta upoznaje neznanca kojeg upoznaje pod drugačijim imenom. Neznanac s interneta je Joe Fox (Tom Hanks), sin vlasnika lanca knjižara koji jednu od svojih velikih podružnica uskoro otvara preko puta Kathleenine knjižare. Joe i Kathleen se tako susreću u stvarnom životu i postaju ljuti poslovni konkurenti ne znajući da se istodobno preko interneta zaljubljuju jedno u drugo.

Ljubitelji vesterna također neće ostati uskraćeni. Clint Eastwood, John Wayne i ostali prikovat će vas uz ekrane u filmovima Odmetnik Josey WalesPljačkaši vlaka. Tu je i TV premijera filma Appaloosa s Robertom Knottom i Edom Harrisom u glavnim ulogama.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala