Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Comic-Con: Najbolje sa Marvelove prezentacije
Marvel Entertainment je ovaj vikend na Comic-Conu predstavio nadolazeće projekte

Comic-Con: Najbolje sa Marvelove prezentacije

Stripovska konvencija Comic-Con koja se održava u San Diegu svakodnevno nam donosi novosti iz svijeta filma, posebno vezanih za stripovske junake. Tako je ovogodišnje predstavljanje Marvel Entertainmenta uključivalo glumačke ekipe filmova The Avengers: Age of Ultron i Ant-Man koji su raspravljali o nadolazećim filmovima te iznenadno pojavljivanje Josha Brolina, koji je došao noseći Infinity Gauntlet, rukavicu koja nosi šest 'dragulja duše' (Soul Gems), odnosno Infinity Gemsa.

Predsjednik Marvel studija Kevin Feige započeo je panel predstavljanjem Roberta Downeya Jr.-a, nastavivši sa cijelom glumačkom ekipom novih Osvetnika, dijeleći ruže ženskim članovima ekipe. Downey, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Samuel L. Jackson, Chris Evans, Jeremy Renner i Paul Bettany bili su među ekipom koja je došla na Comic-Con. Nova lica Osvetnika Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen i James Spade otkrili su kako su se uklopili u ekipu.

Publika je bila najoduševljenija pri kraj predstavljanja. "Super stvar kod Marvela jest to što uvijek imaju aduta u rukavu.", rekao je Downey predstavljajući iznenađenje za publiku - dolazak Josha Brolina. Brolin će glumiti Thanosa u budućim Marvelovim filmovima no neće se pojaviti u Age of Ultron. Nastavak Osvetnika očekuje se početkom svibnja 2015. godine.

Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lily i redatelj Peyton Reed također su bili na panelu, predstavivši svoj nadolazeći film - Ant-Man. Rudd, koji će se naći u naslovnoj ulozi priznao je kako nikad nije bio na Comic-Conu, komentiravši također kako još ne može pojmiti veličinu uloge u kojoj se nalazi. Kako će se snaći provjerit ćemo krajem srpnja 2015. godine.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala