Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što se kuha u Areni, kuha se i na Portarati!
Partner festivala je Podravka koja će pomoći filmske kulinarske čarolije premjestiti s filmskog platna na Portaratu

Što se "kuha" u Areni, kuha se i na Portarati!

Podravka je i ove godine partner Pulskog filmskog festivala - najstarije filmske manifestacije u Hrvatskoj koja se održava već 61 godinu. Osim što su Studena i Studenac službene vode festivala, Podravka je pripremila i dodatne interaktivne sadržaje.

Priču o putujućem kuharu Carlu koji se nakon lutanja vraća svojim korijenima te raspiruje strast prema kuhinji, životu i ljubavi imat ćemo priliku premijerno pogledati u srijedu 23.7, u 23 i 30, u Areni. Film renomiranog američkog redatelja Jon Favreaua Chef inspirirao je organizaciju 61. Pulskog filmskog festivala i partnera Podravku da kulinarske čarolije na par sati premjeste s filmskog platna na Portaratu!

Tako će u srijedu, prije projekcije filma Chef u Areni, svi posjetitelji imati priliku vidjeti, kušati, a možda i sudjelovati, u pravom, pravcatom Pulskom Masterchef okršaju na Portarati. Poznati hrvatski glumci Filip Šovagović i Ranko Zidarić u bitku će krenuti naoružani kulinarskim priborom, najboljim namirnicama, pregačom i neizostavnim kulinarskim umijećem!

Kuhati će, pogađate, upravo ona jela koja će gledatelji imati priliku vidjeti u filmu Kuhar. Čiji će kulinarski trikovi ponijeti titulu Pulskog Mastercheva odlučit će ni više ni manje nego aktualni šef kuhinje na Portarati i član žirija Celebrity Masterchefa – Andrej Barbieri, ali samo uz pomoć istančanih nepaca pulske publike!

No ovaj put pomoć će im pružiti potpuno nov i dosada nepoznat asistent - aplikacija Coolinarike na Samsung TV-u. Coolinarikina SMART TV aplikacija prikazivat će se na svim Samsung pametnim televizorima proizvedenim od 2011., a njihovi korisnici imat će priliku kuhati dnevne recepte s Coolinarike, izuzetno jednostavnom uporabom i rukovanjem. Koliko će od aplikacije Coolinarike izvući Filip Šovagović i Ranko Zidarić procijenit će i gledatelji okupljeni na ovoj promociji, a koji će usto moći isprobati jelo iz filma Chef čije prikazivanje je istu večer predviđeno u Areni.

Na ovo događanje posebno su pozvani zaposlenici Podravke za koje su osigurane i besplatne karte za film Chef u kojem glume Jon Favreau, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Dustin Hoffman i drugi.

U slučaju kiše Pulski Masterchef održati u buffetu Qtime koji se također nalazi na Portarati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala