Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U Gothamu neće biti Batmana
"Čim stavite plašteve i kostime manje je zanimljivo vidjeti kako su ti ljudi došli do toga.", rekao je scenarist Bruno Heller

U "Gothamu" neće biti Batmana

Foxov Gotham - priča o Jimu Gordonu - manje je priča o superjunacima, a više o običnim ljudima koji rješavaju probleme u gradu punom negativaca, rekao je scenarist serije Bruno Heller u jučerašnjem intervjuu.

U drami čiji se likovi temelje na likovima iz DC Comics svijeta naći će se Ben McKenzie kao budući narednik James Gordon, uz njega će među ostalima biti i mladi Bruce Wayne (David Mazouz), Pingvin (Robin Lord Taylor), Riddler (Cory Michael Smith) i Catwoman (Camren Bicondova). Serija istražuje Gordonovu priču kao i priče zlikovaca koji su proslavili Gotham. Donal Logue naći će se u ulozi detektiva Harveya Bullocka dok Jada Pinkett Smith glumi Fish Mooney, negativku koja doživljava svoju premijeru u DC svijetu.

Heller je rekao kako se serija neće baviti superjunacima. Čak ni Batmanom. Serija počinje kada mladi Bruce Wayne svjedoči ubojstvu roditelja te prvi puta upoznaje Jima Gordona. "Ako u seriji postoji superheroj onda je to Gotham.", rekao je Heller. "On je najveći lik koji je glavni dio serije. Za mene su junaci puno zanimljiviji od superjunaka jer superjunaci rade ono nemoguće dok je ova drama upravo o onom fizički mogućem. Ovo je o ljudima. Ljudima koji pokušavaju savladati prave probleme."

Heller je dodao kako nije zabrinut da će obožavatelji odustati od serije kada shvate da nije tipična priča o Batmanu. "Meni su najzanimljiviji dio serije upravo priče likova. Čim ih stavimo u plašteve i kostime prestaje biti zanimljivo kako su do toga uopće došli. Ovo je priča o tome kako se nositi sa zločincima kada nema superjunaka. Kada se obični muškarci i žene hvataju u koštac sa zločinima. Ovo je o tim ljudima, a ne o superjunacima i to je zanimljivija priča."

Heller je još spomenuo kako će se prva sezona baviti usponom Pingvina i njegovim odnosom s Fish Mooney, koja bi se također mogla razviti u zlikovca. Prva epizoda nove serije najavljena je za 22. rujna ove godine.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    3 0
    Arista arista @ 21.7.2014. 14:27

    Htjela sam pitati tko je od ovih glumaca Pingvin, ali je i više nego očito. Ovako na slici odličan izbor! Budući da volim Mentalista, ova serija svakako dobiva priliku kod mene. Trailer me svakako dodatno zainteresirao.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala